reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Oooo... Nowy watek widzę :) ja rowniez troszeczke udzielalan sie na staraczkach a na chwile obecna jutro zaczynam 27 tydzien ciąży ;)ooo @Migdalove widze że się udało :) super gratuluję. Dużo zdrowka dla Was:)

reklama
Oooo... Nowy watek widzę :) ja rowniez troszeczke udzielalan sie na staraczkach a na chwile obecna jutro zaczynam 27 tydzien ciąży ;)ooo @Migdalove widze że się udało :) super gratuluję. Dużo zdrowka dla Was:)
Dziękuję! :)
Właśnie wróciłam ze sklepu, w sklepie dość mocno zabolał mnie brzuch, może za szybko wstałam z kucków, później ciągnął ten jajowód po pozamacicznej, ale myślę, że to od pełnego pęcherza coś tam go dociskało. Teraz trochę mnie ćmi podbrzusze, ehh boje się jak cholera. Staram się jakoś uspokoić...

Ja tez baaardzo chcialabym byc przy koncowce, czekac na ten dzien, liczyc ruchy. Teraz nie czuje sie jeszcze pewnie i lekko mnie to doprowadza do szalu...
Mam bardzo podobnie. Te ruchy czuc to juz jest cos. Mysle nad tym detektorem tetna czy to mnie ciut nie uspokoi.

Bratowa ma w srode cc jej jak to zlecialo.. Troszke moze czas mi zleci przy tym malym anioleczku.

O jejku gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ pokaż ten mały. Duży cud :* ja urodziłam półtora miesiąca przed Tobą i moja córka ważyła 2450 [emoji23] dopiero w poniedziałek ostatni ważyła 3980 jako 7,5 tyg niemowlę :*
No moj przy Twojej to wielkolud [emoji7]
20180918_071512.jpg

Załączniki

• 20180918_071512.jpg
    20180918_071512.jpg
    75,5 KB · Wyświetleń: 787
@Migdalove musi byc dobrze te lekkie bóle takie okresowe mialam w 1 ciąży i teraz również ale wiadomo na początku to najgorsze myśli przychodza do głowy, tez się tak oralam @aga6 a u Ciebie jak tam? Jak sie czujesz?

Maliina polecam detektor. Mialam w pierwszej ciazy i baaardzo mnie uspokajal [emoji4] tez zastanawiam sie czy kupic, ale moj maz mowi ze nie mozemy dac sie zwariowac.

Biedna mam nadzieje ze za chwile skoncza sie troski. Tak bardzo chciałabym juz chocia marzec zebysmy szykowaly sie do rozpakowania.

Co do toxoplazmozy to mi przy pierwszej ciazy wyszlo ze przebylam ja dawno temu.

@KatiNails pieknie Majka przybiera. Maly klopsik. A ja corcie urodzilam z waga 4150..
To mój Synciu 3650 i nie spodziewałam się że Maja będzie taką pchelka :)

reklama
Do góry