L
Lad
Gość
Pięknie! Czekamy na serduszko!Dziewczyny chyba zostajemy z Wami
Sobotnia beta 22,80... Dzisiaj 105 .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie! Czekamy na serduszko!Dziewczyny chyba zostajemy z Wami
Ale super, gratulacje [emoji7]Moja mała zrobiła dzisiaj 3 kroki bez trzymanki. Zaczyna się pewnie na urodziny będzie już śmigać
Cudownie!!! Bedziecie badać jeszcze progesteron??Dziewczyny chyba zostajemy z Wami
No kochana tsh kosmos. Ty masz dzis 21dc?Moje wyniki.
Zobacz załącznik 1089442
Tak 21.No kochana tsh kosmos. Ty masz dzis 21dc?
No i pięknie [emoji3590][emoji7][emoji7]Dziewczyny chyba zostajemy z Wami
Sobotnia beta 22,80... Dzisiaj 105 [emoji3590].
Proga masz chyba ładnego ale to tsh to za duże raczej.. [emoji53]Moje wyniki.
Zobacz załącznik 1089442
Jest slodka. Taka malusia i drobniusia. Fajnie to wygląda.No i pięknie [emoji3590][emoji7][emoji7]
Proga masz chyba ładnego ale to tsh to za duże raczej.. [emoji53]
Kurde moja młoda kolejny dzień ledwo co obiadku podziobala i znów nie chce. Niby się nie martwię jakoś bardzo ale jednak...
Za to tak szaleje [emoji2368]
Progesteron bardzo ładny. Szansa na ciążę u was teoretycznie jest? Mieliscie jakies zapomnienia? Ja mialan w 21dc jak badałam 10.400.. a na poczatku ciazy 18Tak 21.
Myślę, że teraz odstawienie byłoby tylko dodatkowym obciążeniem dla Ciebie. Ja nie starałam się o kp i przyszło mi to łatwo, a mimo wszystko, nie potrafię kategorycznie odstawić chociaż tak bardzo chciałam zajść drugą ciążę. Kupiłam próbki mm już wieki temu, Ada za kilka dni konczy 9 miesięcy i nigdy w życiu mm w ustach nie miała[emoji85] ja nie sądziłam, że to będzie dla mnie takie emocjonalne, pomimo tego, że Ada cycoholikiem nie jest nigdy na cycu nie wisiała i nie domaga się cyca sama. Je ładnie z butelki moje mleko, podejrzewam, że z mm nie miałaby problemu, tylko to ja jestem taka chora [emoji85]Szczerze mówiąc mi się już nie chce walczyć nawet, po roku będzie jadł jeszcze więcej w ciągu dnia i liczę, że kiedyś się odstawi [emoji85] tyle walczyłam o to kp, że trochę się boję czy moja głowa udźwignie teraz temat w drugą stronę
No zeszło mega długo... Klucze odebralismy jakoś w lipcu 2019, przeboje były straszne, termin odbioru przekładany 3x z winy dewelopera - szkoda gadać. A przez to opóźnienie, nasz wykonczeniowiec najpierw wziął mieszkanie które miał robić po naszym, potem miał problem z kręgosłupem i w sumie zaczął dopiero w styczniu tego roku działać.
A z tą wagą czuje się masakrycznie, 6 tygodni po ciąży w ogole wywaliłam wszystkie rzeczy do których mi sie tyłek nie mieścił, a teraz kupowałam jeszcze rozmiar mniejsze ciuchy... Robiłam badania na każdą strone - internista, endokrynolog, gastroenterolog (jeszcze czekam na gastro i kolonoskopie bo podejrzewa zaburzenia wchlaniania), nefrolog, ginekolog oczywiscie. Nawet o psycho sie otarłam, bo już trochę mi siadało na głowę, dlatego też troche sie boje kończyć na siłę kp. No cyrki kochana
Ale maluch wynagradza wszystko, zaczął być tak mega kumaty przez ostatnie pare tygodni, normalnie szok jaka jestem szczęśliwa [emoji14] a kiedy te 10mscy zleciało to nawet nie wiem [emoji33]