reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Moje wyniki.
Screenshot_2020-03-09-15-18-45-770_com.google.android.apps.docs.jpg

Ostatnia edycja:
No i pięknie [emoji3590][emoji7][emoji7]
Proga masz chyba ładnego ale to tsh to za duże raczej.. [emoji53]

Kurde moja młoda kolejny dzień ledwo co obiadku podziobala i znów nie chce. Niby się nie martwię jakoś bardzo ale jednak...

Za to tak szaleje [emoji2368]

Jest slodka. Taka malusia i drobniusia. Fajnie to wygląda.

reklama
Szczerze mówiąc mi się już nie chce walczyć nawet, po roku będzie jadł jeszcze więcej w ciągu dnia i liczę, że kiedyś się odstawi [emoji85] tyle walczyłam o to kp, że trochę się boję czy moja głowa udźwignie teraz temat w drugą stronę :)
No zeszło mega długo... Klucze odebralismy jakoś w lipcu 2019, przeboje były straszne, termin odbioru przekładany 3x z winy dewelopera - szkoda gadać. A przez to opóźnienie, nasz wykonczeniowiec najpierw wziął mieszkanie które miał robić po naszym, potem miał problem z kręgosłupem i w sumie zaczął dopiero w styczniu tego roku działać.

A z tą wagą czuje się masakrycznie, 6 tygodni po ciąży w ogole wywaliłam wszystkie rzeczy do których mi sie tyłek nie mieścił, a teraz kupowałam jeszcze rozmiar mniejsze ciuchy... Robiłam badania na każdą strone - internista, endokrynolog, gastroenterolog (jeszcze czekam na gastro i kolonoskopie bo podejrzewa zaburzenia wchlaniania), nefrolog, ginekolog oczywiscie. Nawet o psycho sie otarłam, bo już trochę mi siadało na głowę, dlatego też troche sie boje kończyć na siłę kp. No cyrki kochana :D

Ale maluch wynagradza wszystko, zaczął być tak mega kumaty przez ostatnie pare tygodni, normalnie szok jaka jestem szczęśliwa [emoji14] a kiedy te 10mscy zleciało to nawet nie wiem [emoji33]
Myślę, że teraz odstawienie byłoby tylko dodatkowym obciążeniem dla Ciebie. Ja nie starałam się o kp i przyszło mi to łatwo, a mimo wszystko, nie potrafię kategorycznie odstawić chociaż tak bardzo chciałam zajść drugą ciążę. Kupiłam próbki mm już wieki temu, Ada za kilka dni konczy 9 miesięcy i nigdy w życiu mm w ustach nie miała[emoji85] ja nie sądziłam, że to będzie dla mnie takie emocjonalne, pomimo tego, że Ada cycoholikiem nie jest nigdy na cycu nie wisiała i nie domaga się cyca sama. Je ładnie z butelki moje mleko, podejrzewam, że z mm nie miałaby problemu, tylko to ja jestem taka chora [emoji85]

Do góry