reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Czekam na wyniki bety, jak będą to się pochwalę [emoji12]
Gratulacje [emoji3590][emoji3590]
Widziałam na drugim wątku ale nie chciałam się tam wcinac [emoji6]
Tata kupil ubranko dla CORKI. I nie wie o co mi chodzi [emoji14] Zobacz załącznik 1055275
Haha świetne [emoji16] mój jakbym takie ubranko kupiła to by mnie wysmial [emoji28]przejadly mu się te wzory przez 7 lat [emoji1787]

Nam dziś przyszła mata, świetna jest i duża, mam nadzieję że teraz będzie młodej łatwiej wystartować z raczkowaniem do przodu [emoji2]
1575992604707.jpeg

reklama
Gratulacje [emoji3590][emoji3590]
Widziałam na drugim wątku ale nie chciałam się tam wcinac [emoji6]Haha świetne [emoji16] mój jakbym takie ubranko kupiła to by mnie wysmial [emoji28]przejadly mu się te wzory przez 7 lat [emoji1787]

Nam dziś przyszła mata, świetna jest i duża, mam nadzieję że teraz będzie młodej łatwiej wystartować z raczkowaniem do przodu [emoji2]Zobacz załącznik 1055276
Twoj tez wojskowy ?
Mam ta sama mate. Wystawala nitka i moja cwaniara oddarla pol tasmy ktora jet obszyta. Szkoda, ze jest taka duza jak sie zwinie. Ale ogolnie bardzo fajna.

Twoj tez wojskowy ?
Mam ta sama mate. Wystawala nitka i moja cwaniara oddarla pol tasmy ktora jet obszyta. Szkoda, ze jest taka duza jak sie zwinie. Ale ogolnie bardzo fajna.
Już nie [emoji6]w tym roku odszedł [emoji6]
No jest spora ale liczyłam się z tym bo chciałam duża bo młoda po całym pokoju praktycznie wędruje tylko się ciągle slizgala a na tym wygodniej [emoji2]

Już nie [emoji6]w tym roku odszedł [emoji6]
No jest spora ale liczyłam się z tym bo chciałam duża bo młoda po całym pokoju praktycznie wędruje tylko się ciągle slizgala a na tym wygodniej [emoji2]
Moj jutro ide po nastepny kontrakt. Juz dzisiaj mial miec to z glowy, ale wiadomo jak tam jest.

Natasza gratulacje! Też bym chciała taka różnicę wieku, problem w tym, ze okres mi jeszcze nie wrócił [emoji24]
Kochana mi wrócił po ponad roku właśnie przez lub dzięki karmieniu piersią. Ja mam różnice 2 lata i jest bardzo ciężko, ale fakt dzieci pewnie będą miały dobry kontakt

reklama
Ja podziwiam jak ktos ma dzieci z taka mala roznica wieku.
To wszystko też zależy jakie masz dziecko, Igor jest z tych nieodkładalnych, wszystko na nie więc też nie zdecydowała bym się świadomie w najbliższym czasie na drugie, ale są też dzieci, które pobawią się na macie, które nie potrzebują mamy 24h na dobe :)

Do góry