reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Hej,
Co słychać?
Czy Ktoś że starej ekipy jest tu jeszcze kto mnie pamięta?

Dzieciaczki się "posypały" jak trzeba! Gratulacje!

U nas jeszcze nie ten czas jak widac :)
U nas nie robiła kupy tydzien wiec musialam wprowadzic nowe jedzenie. Teraz raz dziennie wiec pomoglo. Zjadala po pare lyzek, pozniej pol sloika ale caly czas tyle samo mleka, a dzisiaj zjadla caly sloik marchewki i nie wiem co z mlekiem. To bylo jako posilek ?

U nas nie robiła kupy tydzien wiec musialam wprowadzic nowe jedzenie. Teraz raz dziennie wiec pomoglo. Zjadala po pare lyzek, pozniej pol sloika ale caly czas tyle samo mleka, a dzisiaj zjadla caly sloik marchewki i nie wiem co z mlekiem. To bylo jako posilek ?
Niby mleko zastepuje sie pozniej początkowo niewiele powiiny jesc. Ale jak zje caly sloik to ja mysle ze juz bez mleka.

reklama
Niby mleko zastepuje sie pozniej początkowo niewiele powiiny jesc. Ale jak zje caly sloik to ja mysle ze juz bez mleka.
Wole jablka niz czopki, te zaparcie to szok...
No wlasnie jak obiad to bez mleka, a jak sloik jablka to z mlekiem chyba. No zacznie sie kombinowanie, bo ona lyka jak pelikan. Ale jak skonczyla 4 miesiace dalam 2 lyzki to nie chciala jesc, nie byla na to gotowa, wiec poczekalam jeszcze tydzien i juz az kwiczala.

Do góry