reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Masz spokój ducha ze u nich ok i mozesz wpelni zajac sie soba. Ja nacieki na plucach mialam 2 lata temu po 2 miechach zapalenia oskrzeli jak schodzilo w zapalenie płuc. Będzie dobrze.
Podejrzewali zatorowosc plucna.....
Wyniki wyszly dobrze, nie wiedza co mi jest. Zawsze k... Tak jest. Ja z brzuchem mam podobne problemy jak Ty wiec jeszcze to mnie nie minie. Teraz dusznosc, kaszel, czuje sie na 90lat.

reklama
Podejrzewali zatorowosc plucna.....
Wyniki wyszly dobrze, nie wiedza co mi jest. Zawsze k... Tak jest. Ja z brzuchem mam podobne problemy jak Ty wiec jeszcze to mnie nie minie. Teraz dusznosc, kaszel, czuje sie na 90lat.
To ta dusznosc i kaszel jest objawem naciekow. Dobrze ze wykluczyli zatorowosc. A nie bylas ostatnio chora? Jakis kaszel? Moze to cos po infekcji?
Mowia kiedy Cie wypuszcza?
A z brzuchem co masz? Tez kamienie?

To ta dusznosc i kaszel jest objawem naciekow. Dobrze ze wykluczyli zatorowosc. A nie bylas ostatnio chora? Jakis kaszel? Moze to cos po infekcji?
Mowia kiedy Cie wypuszcza?
A z brzuchem co masz? Tez kamienie?

Jestem chora od końca ciazy. Kaszel teraz ponad miesiac. :/
A z brzuchem to mam cos z jelitami i zoladkiem. Czasem leze tydzien tylko o wodzie taki bol az skreca. Za jakis czas bede musiala znowu gastro zrobic. Oczywiscie w tej plaszczyznie tez nie wiedza skad ten bol...

A kiedy wypuszcza nie wiem... Juteo pewnie tomografia i weekend.... :/

Jestem chora od końca ciazy. Kaszel teraz ponad miesiac. :/
A z brzuchem to mam cos z jelitami i zoladkiem. Czasem leze tydzien tylko o wodzie taki bol az skreca. Za jakis czas bede musiala znowu gastro zrobic. Oczywiscie w tej plaszczyznie tez nie wiedza skad ten bol...

A kiedy wypuszcza nie wiem... Juteo pewnie tomografia i weekend.... :/
No właśnie tak mi sie wydawało ze jestes chora. Ja na Twoim miejecu poszlabym do pulmonologa i zastosowala leczenie.. On cos wymysli bo mialas przedluzajaca sie infekcje.. Takie rzeczy moga byc nawet na tle alergicznym. Ja mialam alergie na kurz i pylki od ubran w pracy. Skonczylam na sterydach i wziewnych lekach.. Mialam testy a na drugie nie dojechalam bo zaszlam w ciążę. Ale problem sie skończył jak przestałam miec kontakt z alergenem.

Co do brzucha robilas test na helicobacter pylori? Ja ostatnio robilam z krwi kupiony w aptece. Czesto dolegliwości zoladkowe maja związek z ta bakteria ktora 85% ludzi ma a nie wie. Ona tez odpowiada za powstawanie nadzerek i wrzodow.

reklama
No właśnie tak mi sie wydawało ze jestes chora. Ja na Twoim miejecu poszlabym do pulmonologa i zastosowala leczenie.. On cos wymysli bo mialas przedluzajaca sie infekcje.. Takie rzeczy moga byc nawet na tle alergicznym. Ja mialam alergie na kurz i pylki od ubran w pracy. Skonczylam na sterydach i wziewnych lekach.. Mialam testy a na drugie nie dojechalam bo zaszlam w ciążę. Ale problem sie skończył jak przestałam miec kontakt z alergenem.

Co do brzucha robilas test na helicobacter pylori? Ja ostatnio robilam z krwi kupiony w aptece. Czesto dolegliwości zoladkowe maja związek z ta bakteria ktora 85% ludzi ma a nie wie. Ona tez odpowiada za powstawanie nadzerek i wrzodow.

Test z krwi nie jest czesto miarodajny. Mialam robiony papierkiem przy gastroskopii i nie mam.
Leze na pulmunologii wiec pulmunologow tu 3 :p pozniej mam isc z wypisem jeszcze do innej. Jutro pewnie zrobią tomografię.

Jak bylam mala to tak stasznie chorowalam, ze czekali kiedy padnę, bo nie wiedzieli co mi jest. Pluca mialam cale zajete, watroba do przeszczepu. Okropne powiklania po ospie. Mieszkalam w szpitalach.
Dlatego teraz nie wiadomo co mi sie dzieje. Mam duze obciszenie genetycze przez choroby w rodzinie :/ Pewnie testy alergiczne tez bede musiala miec zrobione.
Na serce tez cos dostaje wiec pewnie bede musiala jeszcze do kardiologa, masakra zeby chociaz chwile nie moglo bhc nic normalnie

Do góry