martoosia04
Fanka BB :)
Mi jeszcze sie Alicja podoba. Dobre mam skojarzenia z tymi osobami może dlatego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziu pamietam ostatnia sytuacje. Baaaardzo trzymam za was kciuki. Moja kolezanka urodzila wczoraj zdrowego synka a cala ciaze miala arytmie.. Serce jej walilo i bardzo zle sie przez to czula.. Brala magnez i musiala to przetrwać. Idz do kardiologa jak najszybciej i bedziesz miala chociaz spokoj.Dziewczyny ma któraś na zbyciu luteinę ?
@Malina tak udało się 8 tydz ale stresuje mnie te napady tego tętna ginka kazała iść do kardiologa a ja i tak mam leki na ciśnienie i jestem na diecie cukrzycowej. Nawet boje się mówić o ciazy bo ja po przejściachwięc ciągle w strachu ;(
Bratowej malenstwo najmlodsze to Alicja..Mi jeszcze sie Alicja podoba. Dobre mam skojarzenia z tymi osobami może dlatego.
Ja mam chyba 1opakowanie dupastonu. Jeśli potrzebujesz to podeślę. Do kardiologa warto iść. Zrobią ci ekg. Jak pisałam teraz miałam tak na początku ciaży, ale w ciąży z synem też miałam takie spowolnienia tętna. Miałam z dwa razy ekg ale nic nie wykazyły złego. Ciśnienie też miałam wysokie i brałąm dopegyt.Dziewczyny ma któraś na zbyciu luteinę ?
@Malina tak udało się 8 tydz ale stresuje mnie te napady tego tętna ginka kazała iść do kardiologa a ja i tak mam leki na ciśnienie i jestem na diecie cukrzycowej. Nawet boje się mówić o ciazy bo ja po przejściachwięc ciągle w strachu ;(
pierwszy raz słyszę żeby na Różę mówiona Jozia? Miałam koleżankę Różę, bardzo fajna dziewczyna.U mnie nastepne jakbym miala bedzie Kalinka albo Igor/Feliks(nikt sie na to nie zgodzi, ale mi sie bardzo spodobalo)
Liwia tez cudnieu mnie miala byc Róża, ale zdrobnienie Jozia mnie zniechecilo
![]()
Bratowej malenstwo najmlodsze to Alicja..
Ich trójca to Kacper, Aleksandra i Alicja.. I jak sie mówi Ola i Ala ciagle sie mylimy
To jest nerwica, no chyba ze sie w ciazy zaczelo to wtedy normalneBoziu pamietam ostatnia sytuacje. Baaaardzo trzymam za was kciuki. Moja kolezanka urodzila wczoraj zdrowego synka a cala ciaze miala arytmie.. Serce jej walilo i bardzo zle sie przez to czula.. Brala magnez i musiala to przetrwać. Idz do kardiologa jak najszybciej i bedziesz miala chociaz spokoj.
Moje arytmie mnie tez draznily ja sie slabo czulam mialam wrażenie ze zemdleje i w ogóle mialam wrażenie ze jestem w otchlani jakis trzeci wymiar inny swiat.. Po 2 godz trzymal mnie taki stan i bralam psa wtedy i szlam na spacer.
Ja mam chyba 1opakowanie dupastonu. Jeśli potrzebujesz to podeślę. Do kardiologa warto iść. Zrobią ci ekg. Jak pisałam teraz miałam tak na początku ciaży, ale w ciąży z synem też miałam takie spowolnienia tętna. Miałam z dwa razy ekg ale nic nie wykazyły złego. Ciśnienie też miałam wysokie i brałąm dopegyt.
3mam kciuki Kasieńka. Tym razem musi się udać. Dotrwamy do końca i urodzimy śliczne, zdrowiutkie dzieciaczki.
pierwszy raz słyszę żeby na Różę mówiona Jozia? Miałam koleżankę Różę, bardzo fajna dziewczyna.
Mi się podoba jeszcze Jaśmina jak jesteśmy w kwiatowych imionach hehe, a dla chłopca Leon i Tymek
Tak ja tylko w ciazy.. Nawet leżąc czulam nagle jakby mi serce sie na mili sekunde zatrzymalo i nagle taki silny lomot sie zaczynal. Od porodu nigdy juz tego nie mialam a najgorszy byl 1 trymestr.To jest nerwica, no chyba ze sie w ciazy zaczelo to wtedy normalne
Masz spokój ducha ze u nich ok i mozesz wpelni zajac sie soba. Ja nacieki na plucach mialam 2 lata temu po 2 miechach zapalenia oskrzeli jak schodzilo w zapalenie płuc. Będzie dobrze.