Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Dagaa dzieki. Już kupowac nie bede. Mlody ma już 3 miesiace i wole go klaśc na podlodze. Do spania klade go w koszu mojzesza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na allegro jest pełno otulaczy coś wybierzesz, w różnych cenach, ja nie mogę spać w nocy to allegro i komputer. Ale znalazłam w końcu wózek, tylko muszę go jeszcze obejrzeć na żywo. Co do huśtawek hybrydowych to nie chcę nic takiego żeby nie przyzwyczajać do bujania chyba że trafi mi się trudne dziecko. Mam krzesełko do karmienia chic.co polly mag.c nadające się dla niemowląt. Ostatnio sprawdziło się super to może i teraz też a ma jedną zaletę jest wysokie i nie trzeba się schylać wkładając dzieckoJa też 100lqt za murzynami [emoji23] 6lat temu tyle rzeczy nie było, a nawet jeśli już były to moja wyprawka była bardzo mała bo też pieniędzy za dużo nie było na głupoty. Pamiętam że leżaczek kupiłam używany z bright stars (czy jakoś tak). Zresztą dużo tych używanych rzeczy miałam dla małego [emoji6]
Jeszcze chwilka i będziesz miała swoje szczęście obok siebie. Już prawie końcówka i was [emoji8]
Malinka, rany współczuję [emoji20] @DAGA mogłaby napisać co by jeszcze mozNa wsiąść co by może pomogło przez kp. 3 maj się słońce [emoji8]
.
Właśnie też przeglądam te krzaczki z Tiny love. Ale też mnie ciągnie do jakieś hybrydowej huśtawki.
Dziewczyny dajcie linka do tych muślinowych i bambusowych otulaczy
U mnie zaden leżaczek sie nie sprawdził tylko babybjonr. Wydalam masw pieniedzy na nie a ani corka ani syn nie chcieli siedzieć. W dodatku leżaczek to tylko taki dodatek bo faktycznie szkoda kręgoslupa. No chyba, że faktycznie ten tiny love. Ale osobiście go nie mialam.
Kati jaka firme bambusowych otulaczy polecasz ?
Na allegro jest pełno otulaczy coś wybierzesz, w różnych cenach, ja nie mogę spać w nocy to allegro i komputer. Ale znalazłam w końcu wózek, tylko muszę go jeszcze obejrzeć na żywo. Co do huśtawek hybrydowych to nie chcę nic takiego żeby nie przyzwyczajać do bujania chyba że trafi mi się trudne dziecko. Mam krzesełko do karmienia chic.co polly mag.c nadające się dla niemowląt. Ostatnio sprawdziło się super to może i teraz też a ma jedną zaletę jest wysokie i nie trzeba się schylać wkładając dziecko
O tu możecie mnie obserwować nie dodałam [emoji23]Ogólnie to tu mnie możecie obserwować.
Odkąd stałam się mamą dziewczynki to szukam różnych cudów [emoji23]
I jak znajdę to wrzucam
Mai zdjęcia też już gościły na insta Zumizou i Bibs.
Właśnie Bibs!
Super smoczek. Też znalezisko o którym nie słyszałam przy Aleksie. Smok super u dzieci cycowych. Kształt jak brodawka. Majka smoków nie uznaje, tylko właśnie w razie kryzysu Bibsa. Poza tym plastik jest prosty bez żadnych wzorów, patrokacizn. Zobacz załącznik 971921
I rany jakie oczęta [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Tutaj nawet mam lepsze zdjęcie tego bboxa. Maja go uwielbia Zobacz załącznik 971906Zobacz załącznik 971908