reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Mam nadzieje ze @Maliina i @Zmijka25 wpadną czasem i powiedzą co u nich. Teraz Ewidentnie zajęte maluszkami w szpitalach [emoji170][emoji170]
Oj tak ale ja to sie moge gapic na niego bez przerwy. My caly dzien cyc i cyc mialam wrazenie teraz na wieczor ze maly sie nie najadal.. Do tego czesto sie dlawi tak znikad.. Zglaszalam to ale powiedzieli ze to mogą byc wody jeszcze ktore zalegaja. Spuchly mu oczka.. Nie ma żadnej ropki nic się nie dzieje.
Ale obserwujemy i jak coś to sola bedziemy przemywac.

Ja sie. Czuje rewelacyjnie.. Naprawde nie dowierzam że tak można sie czuc po operacji. Szok. Ale. Chociaz cos wynagradza mi ten caly bol. Mam nadzieję ze rana bedzie goic sje dobrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj tak ale ja to sie moge gapic na niego bez przerwy. My caly dzien cyc i cyc mialam wrazenie teraz na wieczor ze maly sie nie najadal.. Do tego czesto sie dlawi tak znikad.. Zglaszalam to ale powiedzieli ze to mogą byc wody jeszcze ktore zalegaja. Spuchly mu oczka.. Nie ma żadnej ropki nic się nie dzieje.
Ale obserwujemy i jak coś to sola bedziemy przemywac.

Ja sie. Czuje rewelacyjnie.. Naprawde nie dowierzam że tak można sie czuc po operacji. Szok. Ale. Chociaz cos wynagradza mi ten caly bol. Mam nadzieję ze rana bedzie goic sje dobrze.

Najważniejsze, że ty się dobrze czujesz :* masz rację, że to chyba nagroda po całym tym czekaniu i bólu.
Cycujcie sobie do woli. Jeszcze rozkula mleczko sobie Filip.

Mam nadzieje ze @Maliina i @Zmijka25 wpadną czasem i powiedzą co u nich. Teraz Ewidentnie zajęte maluszkami w szpitalach [emoji170][emoji170]
Ja nawet nie tyle zajęta małym co sobą [emoji85] ciężko dość mi się żyje po tym cc, zazdroszczę Malinie że już śmiga bo ja dziś poszłam pod prysznic gdzie mąż mnie mył, ja tylko stałam i i tak prawie padłam. Ledwo chodzę, chociaż coś się staram...
A mały na razie aniołek, niezbyt go pierś interesuje, ale próbuje ile mogę. W każdym razie na ten moment muszę dojść do siebie żeby jakkolwiek myśleć o laktacji...

Ojej @Zmijka25 strasznie mi przykro.. To kolejny dowod na to jak każda z nas jest inna. Ja teraz bardziej balabym sie sn niż cc.

Życzę Ci szybkiego powrotu do formy.

reklama
Do góry