reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Ilonka wybacz,zapomniałam [emoji6] O jeszcze Misty na lipiec też, fajnie, każdy miesiąc obsadzony hehe. Będą emocje [emoji16]
Co miesiąc poród a w sierpniu nawet dwa [emoji173]️[emoji173]️ może się @Ann89 załapiesz na nasz sierpień
Kaamilaaa
Ja nie chcę jeszcze [emoji1787] można to jakoś przesunąć, odwołać, zmienić termin? [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ja nie jestem gotowa zupełnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Tak sobie myślę że teraz kolej na dwie dziewczynki Ann i Kamili a potem Paulina z synkiem i Martusia z Tosią i ja z Zuzią[emoji7] kogoś przeoczyłam?
@Malina podziwiam bo z całego tego CC to najbardziej boje się tej pionizacji i wkłucia do podania znieczulenia [emoji33] źle to wspominam hehe
W czerwcu też dwa [emoji16]Co miesiąc poród a w sierpniu nawet dwa [emoji173]️[emoji173]️ może się @Ann89 załapiesz na nasz sierpień
martoosia04
Ja nie chcę jeszcze [emoji1787] można to jakoś przesunąć, odwołać, zmienić termin? [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ja nie jestem gotowa zupełnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]W czerwcu też dwa [emoji16]
A jak twoje przygotowania? Juz masz wiecej przygotowane?
Kaamilaaa
Obecnie jestem na etapie szukania łóżeczka [emoji1787] (wiadomo jeśli coś to jedno mam ale nooo marzy mi się inne[emoji2958]), torba do szpitala spakowana, no i na dobrą sprawę to jeszcze fotelik muszę kupić no i ewentualnie komode zamówić.[emoji57]A to już w przyszłym tygodniu wszystko [emoji6]A jak twoje przygotowania? Juz masz wiecej przygotowane?
Ale jak widzę że niektóre czerwcowki (nie tu na bb) się rozpakowuja to trochę się boję [emoji87]
martoosia04
Ann_
Ojej ja mam 6 dni do terminu i niby wiem, że może zacząć się w każdej chwili, ale no jakoś nie czuje tego że to już zaraz za moment ujrzeć moja Julię [emoji87]
Już się nie mogę jej doczekać, jakiś czy mój lęk przed porodem odszedł na drugi plan jak tak na nią czekam.
Trzymajcie jutro do południa kciuki. Mam wizytę ostatnia może coś się ruszyło, jak nie to nie wiem czy w dniu terminu mam do szpitala się udac czy czekać. Muszę o to dopytać ginekologa.
Już się nie mogę jej doczekać, jakiś czy mój lęk przed porodem odszedł na drugi plan jak tak na nią czekam.
Trzymajcie jutro do południa kciuki. Mam wizytę ostatnia może coś się ruszyło, jak nie to nie wiem czy w dniu terminu mam do szpitala się udac czy czekać. Muszę o to dopytać ginekologa.
martoosia04
Ojej ja mam 6 dni do terminu i niby wiem, że może zacząć się w każdej chwili, ale no jakoś nie czuje tego że to już zaraz za moment ujrzeć moja Julię [emoji87]
Dawaj później znać co tam u Was słychać.
reklama
Ann_
Dam jak dotrę do domu [emoji846]Dawaj później znać co tam u Was słychać.