reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej dziewczyny.
Wróciłam właśnie z wizyty
6+2
Trzeslam się jak galereta [emoji3] aż mi ciśnienie podwyższone wyszło.
Na usg pęcherzol, i nawet (odpukac) był migajacy punkcik, prawdopodobnie serducho ale ginekolog nie chciał jeszcze zapeszac.
Karta ciąży założona [emoji4]
W czwartek mam się do niego zgłosić na oddział do szpitala, zrobi mi kompletny przegląd badań.
Pouczyl oczywiście że do 12 tc to wsio może się zdarzyć ale póki co wygląda to obiecująco.
[emoji110][emoji110][emoji110]
Super! Będzie dobrze [emoji173]

reklama
Te ciagniecia sa normalne. U mnie cala ciaze z bolami jak na miesiaczke. Od 5 miesiąca doszlo spojenie to jest hardkor. Te objawy to leca tak falami przynajmniej h mnie. Cos trwa 3-4dni, a pozniej przerwa z tydzien i znowu.
Ja miałam te kłucia tydzień temu w poniedziałek i teraz znowu od dwóch dni...
Więc chyba coś w tym jest, że miejsce sobie robi ;)

Hej dziewczynki, zrobiliśmy dzisiaj test Sanco. Za tydzień powinien być wynik. Trochę mi ulżyło, teraz pozostało tylko czekać na wynik.

Hej dziewczynki, zrobiliśmy dzisiaj test Sanco. Za tydzień powinien być wynik. Trochę mi ulżyło, teraz pozostało tylko czekać na wynik.

Robiłam Sanco w tamtym tygodniu też we wtorek i wyniki były już w piątek rano. Także sprawdź- będziesz miała spokojny weekend :-)

Robiłam Sanco w tamtym tygodniu też we wtorek i wyniki były już w piątek rano. Także sprawdź- będziesz miała spokojny weekend :-)
Szybciutko :D mają dać mi znać jak będzie wynik. Ale powiem ci że czuję jakby mi kamień spadł z serca, dzisiaj zaczęłam wierzyć/ mieć większą nadzieję że będzie dobrze

reklama
Szybciutko :D mają dać mi znać jak będzie wynik. Ale powiem ci że czuję jakby mi kamień spadł z serca, dzisiaj zaczęłam wierzyć/ mieć większą nadzieję że będzie dobrze

Ja się uspokoiłam jak poczytałam to forum. To mnie utwierdziło w przekazywaniu że jak USG jest dobre to znaczy że wszystko będzie dobrze.
Teraz po otrzymaniu wyniku ulżyło mi na dobre.

Do góry