reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Tak wyglądają nasze pobudki nad ranem na "mleko"
W życiu go nie usłyszę jak będzie spał w pokoju Julki więc kamerka mi to ułatwi 😂😂😂

reklama
270 mleka :o moja góra 180zje. Zazwyczaj 120.
Te wasze dzieci bardzo dobrze jedzą

Na innych wątkach widzę, że matki włosy rwa, a te dzieci serio spoko porcje wsuwają i ważą po 12kg na rok. Chyba kobiety faktycznie mają tendencję do przekarmiania. Facet jak widzi, że nie je to powie nie chce to nie i nie będzie się tym zbyt przejmował :p
Nawet wiem o którym wątku mówisz [emoji12]
A tak serio to chyba jestem facetem w takim razie, na początku też się tak przejmowałam strasznie że Daga mało je, ale potem odpuscilam, dalej jadła malutko a niedawno coś przeskoczyło i sama wola o jedzenie co chwilę [emoji57]
Znalazłam zdjęcie Julki jak była mała [emoji3059][emoji3059]
Zobacz załącznik 1190021
No i coś świeżego Filipkowego. Instrumenty muzyczne robią szał.
Zobacz załącznik 1190024Zobacz załącznik 1190025Zobacz załącznik 1190026
O nie, ja unikam kupowania zabawek grających i takich instrumentów, moje dzieci robiły by koncerty od rana do wieczora [emoji1787][emoji1787]

Super te kamery są. Nasze mieszkanie jest tak ogromne, bo aż 50 metrów. Że gdzie bym nie była to widzę wszystko ;D

Tak żartobliwie to mi taki widok z tej kamery kojarzy się z paranormal activity albo innymi jak zabawia "cos" dziecko kiedy nie patrzymy ;D

Nawet wiem o którym wątku mówisz [emoji12]
A tak serio to chyba jestem facetem w takim razie, na początku też się tak przejmowałam strasznie że Daga mało je, ale potem odpuscilam, dalej jadła malutko a niedawno coś przeskoczyło i sama wola o jedzenie co chwilę [emoji57]O nie, ja unikam kupowania zabawek grających i takich instrumentów, moje dzieci robiły by koncerty od rana do wieczora [emoji1787][emoji1787]
Taa ja też wiem o którym myślisz. Ta kobieta jest okropnie upierdliwa i to w każdej płaszczyźnie. Jest taki dostęp do wszystkiego, że mnie aż czasem skręca... Ale to nie tylko o ten mi chodzi.

Co do grających to u mnie baterie powyciągane :D

Super te kamery są. Nasze mieszkanie jest tak ogromne, bo aż 50 metrów. Że gdzie bym nie była to widzę wszystko ;D

Tak żartobliwie to mi taki widok z tej kamery kojarzy się z paranormal activity albo innymi jak zabawia "cos" dziecko kiedy nie patrzymy ;D
Haha no nocny tryb jest mroczny to fakt.
Ja tez nie mam duzego mieszkania bo metrazem 54m2 ale mam dlugi korytarz oddzielony calkowicie Julki pokoj na końcu i jak maly wstaje a on tylko sie rzuca w łóżeczku po cichu albo czasem buja przod tyl ze glowa w siatke wali to nie jestem w stanie uslyszec... Ale na apce w tel odpale glos z kamerki i bede slyszec w nocy czy lozeczko skrzypi charakterystycznie. Wtedy jestem w stanie wstać 😂

Moja już jakiś czas w dzień śpi na naszym łóżku. Jak się obudzi to przychodzi do nas i po problemie :D ale w nocy to wycieczka by była po całym domu gdybyśmy dali luz :D

Moja już jakiś czas w dzień śpi na naszym łóżku. Jak się obudzi to przychodzi do nas i po problemie :D ale w nocy to wycieczka by była po całym domu gdybyśmy dali luz :D
No właśnie u nas bylaby zabawa na calego.. a Filip tak kocha lozeczko ze jeszcze nie jest gotowy na spanie w lozku.

reklama
@Kaamilaaa Z tą czupryną to problem, bo z tyłu ma potwornie kręcone włosy i kołtunią jej się strasznie 😬 Porządnie szczotkować je muszę.

270 mleka :o moja góra 180zje. Zazwyczaj 120.
Te wasze dzieci bardzo dobrze jedzą

Na innych wątkach widzę, że matki włosy rwa, a te dzieci serio spoko porcje wsuwają i ważą po 12kg na rok. Chyba kobiety faktycznie mają tendencję do przekarmiania. Facet jak widzi, że nie je to powie nie chce to nie i nie będzie się tym zbyt przejmował :p

Moja wcina między 180-210 mleka.
Właśnie w tym rzecz, że Kasia nie daje się przekarmić. Jak nie ma ochoty na całą porcję, to odstawi i macha ręką, dając znać, że ma już dość. Raz zje 210, a innym razem 150. To samo z posiłkami stałymi. Raz zje całą miseczkę jarzyn, a raz pół.
U nas jest chyba wyjątek, bo jak mała nie chce jeść to jej nie zmuszam, a mój mąż to by ją męczył póki dna nie widać. Wczoraj było to samo. Po 6h jak mała nie jadła, to nie wpadałam w panikę, tylko pilnowałam, by piła wodę. A mój mąż z butelką biegał i próbował ją karmić 😜

Do góry