reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Nawet wiem o którym wątku mówisz [emoji12]270 mleka moja góra 180zje. Zazwyczaj 120.
Te wasze dzieci bardzo dobrze jedzą
Na innych wątkach widzę, że matki włosy rwa, a te dzieci serio spoko porcje wsuwają i ważą po 12kg na rok. Chyba kobiety faktycznie mają tendencję do przekarmiania. Facet jak widzi, że nie je to powie nie chce to nie i nie będzie się tym zbyt przejmował
A tak serio to chyba jestem facetem w takim razie, na początku też się tak przejmowałam strasznie że Daga mało je, ale potem odpuscilam, dalej jadła malutko a niedawno coś przeskoczyło i sama wola o jedzenie co chwilę [emoji57]
O nie, ja unikam kupowania zabawek grających i takich instrumentów, moje dzieci robiły by koncerty od rana do wieczora [emoji1787][emoji1787]Znalazłam zdjęcie Julki jak była mała [emoji3059][emoji3059]
Zobacz załącznik 1190021
No i coś świeżego Filipkowego. Instrumenty muzyczne robią szał.
Zobacz załącznik 1190024Zobacz załącznik 1190025Zobacz załącznik 1190026
Super te kamery są. Nasze mieszkanie jest tak ogromne, bo aż 50 metrów. Że gdzie bym nie była to widzę wszystko ;D
Tak żartobliwie to mi taki widok z tej kamery kojarzy się z paranormal activity albo innymi jak zabawia "cos" dziecko kiedy nie patrzymy ;D
Tak żartobliwie to mi taki widok z tej kamery kojarzy się z paranormal activity albo innymi jak zabawia "cos" dziecko kiedy nie patrzymy ;D
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Nie płacze jak się budzi? [emoji15]Tak wyglądają nasze pobudki nad ranem na "mleko"
W życiu go nie usłyszę jak będzie spał w pokoju Julki więc kamerka mi to ułatwi [emoji23][emoji23][emoji23]
Daga chyba z pół kamienicy oprócz nas budzi w nocy [emoji1787]
Taa ja też wiem o którym myślisz. Ta kobieta jest okropnie upierdliwa i to w każdej płaszczyźnie. Jest taki dostęp do wszystkiego, że mnie aż czasem skręca... Ale to nie tylko o ten mi chodzi.Nawet wiem o którym wątku mówisz [emoji12]
A tak serio to chyba jestem facetem w takim razie, na początku też się tak przejmowałam strasznie że Daga mało je, ale potem odpuscilam, dalej jadła malutko a niedawno coś przeskoczyło i sama wola o jedzenie co chwilę [emoji57]O nie, ja unikam kupowania zabawek grających i takich instrumentów, moje dzieci robiły by koncerty od rana do wieczora [emoji1787][emoji1787]
Co do grających to u mnie baterie powyciągane
Haha no nocny tryb jest mroczny to fakt.Super te kamery są. Nasze mieszkanie jest tak ogromne, bo aż 50 metrów. Że gdzie bym nie była to widzę wszystko ;D
Ja tez nie mam duzego mieszkania bo metrazem 54m2 ale mam dlugi korytarz oddzielony calkowicie Julki pokoj na końcu i jak maly wstaje a on tylko sie rzuca w łóżeczku po cichu albo czasem buja przod tyl ze glowa w siatke wali to nie jestem w stanie uslyszec... Ale na apce w tel odpale glos z kamerki i bede slyszec w nocy czy lozeczko skrzypi charakterystycznie. Wtedy jestem w stanie wstać
Nie placze.. czasem sobie sam ze soba pogada ale jakbym miala liczyc ze obudzi mnie gadaniem to zasnalby ponownie z niedoczekania sie mnie.Nie płacze jak się budzi? [emoji15]
Daga chyba z pół kamienicy oprócz nas budzi w nocy [emoji1787]
No właśnie u nas bylaby zabawa na calego.. a Filip tak kocha lozeczko ze jeszcze nie jest gotowy na spanie w lozku.Moja już jakiś czas w dzień śpi na naszym łóżku. Jak się obudzi to przychodzi do nas i po problemie ale w nocy to wycieczka by była po całym domu gdybyśmy dali luz
reklama
@Kaamilaaa Z tą czupryną to problem, bo z tyłu ma potwornie kręcone włosy i kołtunią jej się strasznie Porządnie szczotkować je muszę.
Moja wcina między 180-210 mleka.
Właśnie w tym rzecz, że Kasia nie daje się przekarmić. Jak nie ma ochoty na całą porcję, to odstawi i macha ręką, dając znać, że ma już dość. Raz zje 210, a innym razem 150. To samo z posiłkami stałymi. Raz zje całą miseczkę jarzyn, a raz pół.
U nas jest chyba wyjątek, bo jak mała nie chce jeść to jej nie zmuszam, a mój mąż to by ją męczył póki dna nie widać. Wczoraj było to samo. Po 6h jak mała nie jadła, to nie wpadałam w panikę, tylko pilnowałam, by piła wodę. A mój mąż z butelką biegał i próbował ją karmić
270 mleka moja góra 180zje. Zazwyczaj 120.
Te wasze dzieci bardzo dobrze jedzą
Na innych wątkach widzę, że matki włosy rwa, a te dzieci serio spoko porcje wsuwają i ważą po 12kg na rok. Chyba kobiety faktycznie mają tendencję do przekarmiania. Facet jak widzi, że nie je to powie nie chce to nie i nie będzie się tym zbyt przejmował
Moja wcina między 180-210 mleka.
Właśnie w tym rzecz, że Kasia nie daje się przekarmić. Jak nie ma ochoty na całą porcję, to odstawi i macha ręką, dając znać, że ma już dość. Raz zje 210, a innym razem 150. To samo z posiłkami stałymi. Raz zje całą miseczkę jarzyn, a raz pół.
U nas jest chyba wyjątek, bo jak mała nie chce jeść to jej nie zmuszam, a mój mąż to by ją męczył póki dna nie widać. Wczoraj było to samo. Po 6h jak mała nie jadła, to nie wpadałam w panikę, tylko pilnowałam, by piła wodę. A mój mąż z butelką biegał i próbował ją karmić