reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej. Dziewczyny wodnisty katar to może być na zęby? I tak 37,5 max. Jak można pomóc? Nie bardzo idzie odciągnąć, bo to ciągle się leje jak woda

reklama
Hej. Dziewczyny wodnisty katar to może być na zęby? I tak 37,5 max. Jak można pomóc? Nie bardzo idzie odciągnąć, bo to ciągle się leje jak woda
Moze byc na zęby.. na taki katar chyba nic nie działa poza odciaganiem a za często tez nie ma co.. bedziesz mieć glutowate dziecko... Ja naklejam aromactiv.. lub teraz juz używam 1 kropli olbas na ubranko... Masc majerankowa nie wiem czy cos da jak tak ciągle leci bo ją rozetrze.

U nas dziś 9 doba po mmr i maly wstał z podwyższoną temperatura i jęczał trochę.
Po paracetamolu zeszlo wszystko.
Dzis zostalam slomiana wdową na 3 tyg. Mam nadzieję że sobie poradzimy.

Moze byc na zęby.. na taki katar chyba nic nie działa poza odciaganiem a za często tez nie ma co.. bedziesz mieć glutowate dziecko... Ja naklejam aromactiv.. lub teraz juz używam 1 kropli olbas na ubranko... Masc majerankowa nie wiem czy cos da jak tak ciągle leci bo ją rozetrze.

U nas dziś 9 doba po mmr i maly wstał z podwyższoną temperatura i jęczał trochę.
Po paracetamolu zeszlo wszystko.
Dzis zostalam slomiana wdową na 3 tyg. Mam nadzieję że sobie poradzimy.
Jeszcze nigdy nie miała takiego kataru. W ogóle raz w życiu miała gila. A tu akurat dwa dni przed żłobkiem. A ja urlop na adaptację wzięłam i nie wiem co robić. Wykonczona jestem. Cała noc na moich rękach, budziła sie z placzem co 0,5h-1h. Nie chciała w ogóle cyca, ani smoczka, ani wody. Cała noc. Padam.
Współczuję 3 tygodnie sama, ale Ty masz grzeczne dzieci, to dacie radę. Ja z Ada bym oszalała[emoji85] A co, mąż ma jakaś delegację?

Jeszcze nigdy nie miała takiego kataru. W ogóle raz w życiu miała gila. A tu akurat dwa dni przed żłobkiem. A ja urlop na adaptację wzięłam i nie wiem co robić. Wykonczona jestem. Cała noc na moich rękach, budziła sie z placzem co 0,5h-1h. Nie chciała w ogóle cyca, ani smoczka, ani wody. Cała noc. Padam.
Współczuję 3 tygodnie sama, ale Ty masz grzeczne dzieci, to dacie radę. Ja z Ada bym oszalała[emoji85] A co, mąż ma jakaś delegację?
Grzeczne dzieci? Tylko jak śpią.. w dzień dają w kosc a starsza chyba najwiecej. Filip tez jest rozny jak mu te 4ki wychodza. Widze juz 3 wyszly w malej czesci..a maz sezonowo co roku jezdzi do Niemiec do pracy..

Jak katarek utrudnia spanie to koniecznie olbas. Aromactive to bardziej kosmetyk i nie ma działania leczniczego.
Do noska daj nasivin kids.. i wloz cos pod materacyk w łóżeczku zeby spala na podwyzszeniu. Wspolczuje i obserwuj bo troszke za mocny ten katarek na zeby. Cos czuje ze jutro/pojutrze bedzie juz zatkany nos ale obym sie mylila.

Dzisiaj chyba znalazłam przyczynę marudzenia po nocach. Ma 1 i 2 na gorze. A dzisiaj są już dwie 4ki widoczne. To normalne, że tak bez 3 ?

Maly wstal po drzemce 37.5 i wysypka sie pojawia. Wiec to zapewne przyczyna mmr
Oby to nie odra czy różyczka poszczepienna
IMG_20200830_155143.jpg

IMG_20200830_155148.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze... Ile już jesteście po szczepieniu?

U nas po tym szczepieniu póki co nic się nie dzieje, no chyba że większe niż zwykle marudzenie też można do tego zaliczyć... [emoji2356]
U nas 9 doba. Wczoraj normalnie wszystko a dzis juz rano jak wstał mial lekko ponad 37 a na skroniach 38.4 . Czuc bylo ze jest cieplejszy niz zwykle

Do góry