reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Jak się teraz czujesz ?Ja szukam pracy, ale na razie słabo, niestety praca w godzinach żłobka to jakiś deficyt.Cudna [emoji3531]Mi się skończył macierzyński w czerwcu i czegoś szukam, też jestem zarejestrowana w UP, szukam czegoś w godzinach pracy żłobków, ale ciężko, a ty planujesz wracać do pracy ? Szczerze powiedziawszy miałam jutro iść na rozmowę, ale raczej nie pójdę bo jak czytam opinie w Internecie o firmie gdzie pracownicy muszą telefony chować do szafek na 8 godzin pracy to dla mnie to jakiś Auschwitz [emoji1751] ja rozumiem przy pracy z żywnością, ale nie przy pracy w biurze [emoji1751] nie wyobrażam sobie nie móc napisać smsa jak Igor w żłobku dla mnie to jakiś mobbing
Powiem Ci ze wiekszosc dolegliwosci minela.. kaszel mam mokry i boli mnie glowa od kilku dni w czesci czolowej.. obstawiam ze to zatoki.. nachodzi mnie popołudniu i czuje taka ciezkosc i dyskomfort az nie zasne.. katar juz praktycznie zniknal. Przełożyłam szczepienie znow bo nie wiem czy mlody ode mnie nie zalapie.
Wczoraj bylam w Poznaniu na tym zabiegu wiec dodatkowo mam organizm regenerujący sie no uszkodzona jest skóra i modle sie zeby opryszczka mi nie wyszła.
Jesli chodzi o pracę to owszem chce pracowac.. poprzednia firma nie przedluzala mi umowy juz dalej ale tam bym nie wrocila.. raz ze 2 zmiany to jeszcze mega ch***owe towarzystwo.
Narazie zadnych fajnych ofert u mnie nir ma .. śledzę systematycznie i zaczynam myslec o własnym biznesie.

Kilka fotek od nas..
Mlody uwielbia siedziec w aucie na myjni.. to jedyny postój na którym nie płacze wrecz śmieje się do czkawki.. w dodatku w bluzce Julki bo swoją całą zmoczyl wodą 😅
IMG_20200811_211704.jpg

Najlepsza zabawa jest w piasku
IMG_20200805_193417.jpg

Relax
IMG_20200804_143353.jpg

Siostra z chęcią korzysta przykrywając się opieką nad młodszym bratem 😁😁😁
IMG_20200726_171424.jpg

Kilka fotek od nas..
Mlody uwielbia siedziec w aucie na myjni.. to jedyny postój na którym nie płacze wrecz śmieje się do czkawki.. w dodatku w bluzce Julki bo swoją całą zmoczyl wodą [emoji28]
Zobacz załącznik 1162494
Zobacz załącznik 1162495
Relax
Zobacz załącznik 1162497

Siostra z chęcią korzysta przykrywając się opieką nad młodszym bratem [emoji16][emoji16][emoji16]
Zobacz załącznik 1162498
Cudny Filipek [emoji7]
Co do Juli to się nie dziwię. Jak poszłam pierwszy raz na sanki z synem to się bardziej cieszyłam niż on [emoji23]
Kuruj się kochana. Oby już było coraz lepiej z zdrowiem

Kilka fotek od nas..
Mlody uwielbia siedziec w aucie na myjni.. to jedyny postój na którym nie płacze wrecz śmieje się do czkawki.. w dodatku w bluzce Julki bo swoją całą zmoczyl wodą [emoji28]
Zobacz załącznik 1162494
Zobacz załącznik 1162495
Relax
Zobacz załącznik 1162497

Siostra z chęcią korzysta przykrywając się opieką nad młodszym bratem [emoji16][emoji16][emoji16]
Zobacz załącznik 1162498
Kurde ale on duży i taki dorosły [emoji2956][emoji87]

Kurde ale on duży i taki dorosły [emoji2956][emoji87]
Sama jestem ciekawa ile mierzy. Moze za tydzien dotrzemy na szczepienie.. waga pokazuje nam 13kg wiec nie tak dużo znowu. Na fb kwietniowek jest Stefanek ktory wazyl miesiąc temu 17.kg ubranka nosi na 104 i stope ma 26. Wyglada jak "mały" olbrzym 😁

Powiem Ci ze wiekszosc dolegliwosci minela.. kaszel mam mokry i boli mnie glowa od kilku dni w czesci czolowej.. obstawiam ze to zatoki.. nachodzi mnie popołudniu i czuje taka ciezkosc i dyskomfort az nie zasne.. katar juz praktycznie zniknal. Przełożyłam szczepienie znow bo nie wiem czy mlody ode mnie nie zalapie.
Wczoraj bylam w Poznaniu na tym zabiegu wiec dodatkowo mam organizm regenerujący sie no uszkodzona jest skóra i modle sie zeby opryszczka mi nie wyszła.
Jesli chodzi o pracę to owszem chce pracowac.. poprzednia firma nie przedluzala mi umowy juz dalej ale tam bym nie wrocila.. raz ze 2 zmiany to jeszcze mega ch***owe towarzystwo.
Narazie zadnych fajnych ofert u mnie nir ma .. śledzę systematycznie i zaczynam myslec o własnym biznesie.
A młody wtedy do żłobka ? Czy masz dla niego opiekę ?
Ja @doomi03 widzę na Fb. Ostatnio fotki były z babyshower. Piękny brzuszek juz ma [emoji3059]
Nie mam jej na FB :( a chętnie bym ją zobaczyła :))
Kilka fotek od nas..
Zobacz załącznik 1162494
Zobacz załącznik 1162495
Relax
Zobacz załącznik 1162497

Zobacz załącznik 1162498
Jejku jaki on jest juz duży [emoji3531] taki mały dorosły [emoji3531]
Sama jestem ciekawa ile mierzy. Moze za tydzien dotrzemy na szczepienie.. waga pokazuje nam 13kg wiec nie tak dużo znowu. Na fb kwietniowek jest Stefanek ktory wazyl miesiąc temu 17.kg ubranka nosi na 104 i stope ma 26. Wyglada jak "mały" olbrzym [emoji16]
Ja myślę, że Igor tyle to będzie ważył w wieku 4 lat [emoji23] teraz wybiła mu magiczna 9 [emoji23]

reklama
A młody wtedy do żłobka ? Czy masz dla niego opiekę ? Nie mam jej na FB :( a chętnie bym ją zobaczyła :))Jejku jaki on jest juz duży [emoji3531] taki mały dorosły [emoji3531]Ja myślę, że Igor tyle to będzie ważył w wieku 4 lat [emoji23] teraz wybiła mu magiczna 9 [emoji23]
Najpierw bylby z teściową a od 3 latek chcialabym go dac do przedszkola. Ale co będzie to sie okaze.
Z tą wagą to różnie.. teraz sie czlowiek martwi ale i tak nam dzieci wyrosna piekne i zdrowe. Pamietajmy ze Filip jest po terminie rodzony z waga 4.5kg wiec to tez daje zupelnie inny start.

Do góry