reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja sama przestawilam to szczepienie. Maly skończy 15mcy 30 lipca a umowie szczepienie na 14 sierpnia.. bedzie mial 15.5 mca.
Boje sie tej szczepionki 🥺🥺
Dlaczego się boisz, jakieś zle doświadczenia czy tak ogólnie, bo jest żywa ?
Moja mała już ją miala, jeszcze pneumokoki i ospa (ja znowu tym się stresuje)

reklama
Dlaczego się boisz, jakieś zle doświadczenia czy tak ogólnie, bo jest żywa ?
Moja mała już ją miala, jeszcze pneumokoki i ospa (ja znowu tym się stresuje)
Boje się tych skutkow po szczepionce a ciagle cos u nas sie dzieje.. to wyjazd nad morze, to komunia teraz 18tka chrzesnicy M. Nie umiałabym wyjsc z domu i zostawic Filipa z np gorączką itp. ponadto polozna mi powtarzała ze mam przeciągać szczepienia im dziecko starsze tym lepiej.

Ja się boje przeciągać w tej chwili żeby znowu nie wejść w okres gryp i nie wiadomo co z tym wirusem będzie znowu powiedziane na jesien
No masz rację ale odkad jest pandemia i nosza te maseczki powiem wam ze nie chorujemy. Ja ostatni raz w marcu bylam chora.. odpukac dzieci zdrowe.. Jula to nie pamiętam kiedy byla chora.. i niech zdrowie nas nie opuszcza.

Ja się boje przeciągać w tej chwili żeby znowu nie wejść w okres gryp i nie wiadomo co z tym wirusem będzie znowu powiedziane na jesien
Właśnie ja też nie chce przeciągać bo jak się zacznie jesień to może być ciężko..
Dlatego byłam już nastawiona ze w środę szczepienie a wychodzi ze jednak nic z tego bo mój musi do pracy a ja młodego do przychodni wziąć nie mogę bo może być tylko jeden rodzic i dziecko do szczepienia.... I nie mam go z kim zostawić. I teraz nie wiadomo na kiedy kolejny termin dadzą i czy będzie nam pasować.. [emoji2356]
My właśnie wszyscy chorzy... :/
Kurcze... Zdrówka [emoji52]

reklama
No masz rację ale odkad jest pandemia i nosza te maseczki powiem wam ze nie chorujemy. Ja ostatni raz w marcu bylam chora.. odpukac dzieci zdrowe.. Jula to nie pamiętam kiedy byla chora.. i niech zdrowie nas nie opuszcza.
My też odpukać cały czas zdrowi. My juz kilka tygodni po tym szczepieniu, mielismy mmr i nic kompletnie się nie działo. Ani gorączki, ani nic...

Do góry