reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Właśnie trzeba przestawić łeb na te zdrowe nawyki, bo mi żadna opaska nie pomoze jak po ściągnięciu jej wrócę do tego co jest.
Wielu ludziom się udało. Masz o tyle latwiej z opaska ze chocbys chciała zjeść wiecej to twoj żołądek ma taka pojemnosc ze nie zmiesci... W momencie kiedy sie on obkurczy bedzie Tobie latwiej bo szybciej poczujesz sytość.. a tak przy rozciagnietym zjesz i czujesz głod.. tego nie bedzie przy opasce. I wtedy juz z odpowiednimi nawykami i porcjami oraz obkurczonym zoladkiem bedzie latwiej utrzymac to. Owszem żołądek mozna rozciągnąć ponownie ale jest to duzy plus na start w motywacji. Ludzie po tych zabiegach bardzo szybko tracą wagę. Dla mnie wciaz idealem na ktorego zwrocilam uwage jest Big boy z gogglebox.. chłop wazyl 240kg ale tez jest bardzo wysoki i schudl tak pieknie po resekcji oraz utrzymuje to..
Oczywiście ja do niczego nie namawiam wiem tylko po sobie ze bez wyraznego A nie dam rady powiedziec B.. znam siebie i wiem ze to dla mnie jedyna droga . A kiedy juz by sie udalo to zamierzam jakis sport uprawiac systematycznie..

reklama
Wielu ludziom się udało. Masz o tyle latwiej z opaska ze chocbys chciała zjeść wiecej to twoj żołądek ma taka pojemnosc ze nie zmiesci... W momencie kiedy sie on obkurczy bedzie Tobie latwiej bo szybciej poczujesz sytość.. a tak przy rozciagnietym zjesz i czujesz głod.. tego nie bedzie przy opasce. I wtedy juz z odpowiednimi nawykami i porcjami oraz obkurczonym zoladkiem bedzie latwiej utrzymac to. Owszem żołądek mozna rozciągnąć ponownie ale jest to duzy plus na start w motywacji. Ludzie po tych zabiegach bardzo szybko tracą wagę. Dla mnie wciaz idealem na ktorego zwrocilam uwage jest Big boy z gogglebox.. chłop wazyl 240kg ale tez jest bardzo wysoki i schudl tak pieknie po resekcji oraz utrzymuje to..
Oczywiście ja do niczego nie namawiam wiem tylko po sobie ze bez wyraznego A nie dam rady powiedziec B.. znam siebie i wiem ze to dla mnie jedyna droga . A kiedy juz by sie udalo to zamierzam jakis sport uprawiac systematycznie..

Ja to się nawet tego szybkiego chudnięcia boje. Wisząca skóra wszędzie. Wiem, że potrafiłam schudnąć 15kg w wolniejszym tempie. Mam nadzieję, że jeszcze mi się uda. Mi potrzeba twardej ręki, więc najpierw pójdę w stronę trenera i dietetyka. Później operacja jak nie podołam.
Powodzenia w tej walce.

Ja to się nawet tego szybkiego chudnięcia boje. Wisząca skóra wszędzie. Wiem, że potrafiłam schudnąć 15kg w wolniejszym tempie. Mam nadzieję, że jeszcze mi się uda. Mi potrzeba twardej ręki, więc najpierw pójdę w stronę trenera i dietetyka. Później operacja jak nie podołam.
Powodzenia w tej walce.
Pewnie jesli wiesz że podołasz to super..
Ja potrzebuje innej motywacji za duzo tych walk bylo a waga wracała jak boomerang. Ja rowniez zycze sily i przede wszystkim pomyślnych efektow.
Niech sie swirus uspokoi bo do lekarzy sie dostac to wyczyn..

Mój pies miał szczepienie i po godzinie dostał wstrzasu. Ledwo dojechalam do weterynarza. Jest mi tak przykro. ;(
IMG_20200622_191610.jpg

Mój pies miał szczepienie i po godzinie dostał wstrzasu. Ledwo zdarzylam do weterynarza. Jest mi tak przykro. ;( Zobacz załącznik 1137556
Przeżyłam to samo z psem mamy... Po szczepieniu przywiozla go do mnie i pojechala w swoich sprawach.. ja szykowalam sie do pracy i zauważyłam ze cos jest nie tak bo strasznie pyszczkiem czochra o podloge.. byl tak spuchnięty ze ledwo juz oddychal.. zamiast do pracy bieglam z nim do weterynarza bo nie mialam czym jechac.. tam mi szybko podłączyli go pod kroplowke.. poprawa byla szybko widoczna.
Bardzo współczuję przeżyć wiem co to znaczy piesek dla mnie jest jak dziecko..
Zapamiętajcie jaka szczepionka tak uczuliła i nastepnym razem informuj od razu.
U nas po szczepieniu prosza by spacerowac ze zwierzakiem 15min w poblizu gabinetu a jak widac moze nastapic po godzinie

Przeżyłam to samo z psem mamy... Po szczepieniu przywiozla go do mnie i pojechala w swoich sprawach.. ja szykowalam sie do pracy i zauważyłam ze cos jest nie tak bo strasznie pyszczkiem czochra o podloge.. byl tak spuchnięty ze ledwo juz oddychal.. zamiast do pracy bieglam z nim do weterynarza bo nie mialam czym jechac.. tam mi szybko podłączyli go pod kroplowke.. poprawa byla szybko widoczna.
Bardzo współczuję przeżyć wiem co to znaczy piesek dla mnie jest jak dziecko..
Zapamiętajcie jaka szczepionka tak uczuliła i nastepnym razem informuj od razu.
U nas po szczepieniu prosza by spacerowac ze zwierzakiem 15min w poblizu gabinetu a jak widac moze nastapic po godzinie
Już 3 raz miała ta sama szczepionkę i nagle to. Już nigdy nie może mieć żadnej.

Jak to?? U nas podaja caly czas z roku na rok komplet wscieklizna itp tylko szczepia inna szczepionka.. mamy pies mial juz 2 razy wstrzas tylko drugi raz juz slabiej..
Powinno się szczepić zawsze ta sama firma. Jednak to i tak może wystąpić. Tak jak u nas i zapewne będzie się powtarzać. Mam wykreślone szczepienia na wściekliznę. No chyba, że na moją odpowiedzialność i ryzyko...

Powinno się szczepić zawsze ta sama firma. Jednak to i tak może wystąpić. Tak jak u nas i zapewne będzie się powtarzać. Mam wykreślone szczepienia na wściekliznę. No chyba, że na moją odpowiedzialność i ryzyko...
Rozumiem. Nam tutaj nikt nie mowil ze sie psa nie powinno szczepic po takich epizodach.. tyle ze moja mama przkeracza granice niemiecka i holenderska.. bez wścieklizny nie moglaby paa nigdzie wziac..

reklama
Rozumiem. Nam tutaj nikt nie mowil ze sie psa nie powinno szczepic po takich epizodach.. tyle ze moja mama przkeracza granice niemiecka i holenderska.. bez wścieklizny nie moglaby paa nigdzie wziac..
No po jednym wstrząsie dzisiaj powiedzieli, że na wiele leków może tak reagowac. Przy każdym kiedy będzie konieczności musi być na miejscu z godzinę. ja dzisiaj na luzie, bo nie wiedziałam, że może wystąpić po kolejnym razie ta sama szczepionka i szok.

Do góry