Anolik
Fanka BB :)
Wspaniale, kciuki za silnego kropeczki [emoji3059]Jejku jakie te Wasze dzieci już duże![]()
Moje 8 milimetrowe też chciało pozdrowić wszystkie ciotki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniale, kciuki za silnego kropeczki [emoji3059]Jejku jakie te Wasze dzieci już duże![]()
Moje 8 milimetrowe też chciało pozdrowić wszystkie ciotki![]()
Jakie wałeczki [emoji2956]Rośnij kropeczku[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]
Ja też juz szalu dostaję [emoji85]
Zobacz załącznik 1100053Zobacz załącznik 1100054
Identycznie jak u mnie! Psychiatrzy i psychologowie będą mieli co robić po [emoji146][emoji85]Bardzo gratuluje !
My się nie widujemy z rodzicami, ja nawet prawie wcale do pracy nie jeżdżę bo ludzi nie ma. Mam dosyć na głowę mi już pada, serio, mam dosyć
Dziękuje ! Na macierzyńskim mój mózg jakby się cofnął [emoji85]Psycholodzy![]()
Dobrze może się odkuje [emoji23]
Nie pomogę, ja wszystko robię zawsze ręcznie [emoji39]Cześć) co tu taka cisza ?
)
Macie może roboty, które poradzą sobie z wyrobieniem ciasta kruchego, drożdżowego do 500 zł ? Mam mikser z Zelmera z miska, ale on totalnie nie daje rady [emoji1745]
Wierz mi, że też nie ogarniam [emoji33] dopiero co rodziłam, co odliczałam dni do wyjścia ze szpitala, a on ma zaraz rok!Nie pomogę, ja wszystko robię zawsze ręcznie [emoji39]
U nas wczoraj wybiło 10 miesięcy, aż nie mogę ogarnąć jak to możliwe że za moment już będzie roczek[emoji87]
Ulubiona zabawa ostatnio to przyciski w pralce [emoji12]Zobacz załącznik 1101335Zobacz załącznik 1101337Zobacz załącznik 1101338