Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Paulina no właśnie z tym nie wiem jak jest. Ostatnio gość był na kwarantannie i dostał zalecenie bycia w innym pokoju a już żona i córka mogły normalnie funkcjonować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To raczej nie powinno miec miejsca bo oni beda korzystac z toalety, kuchni.. zarażą sie i rozniosa to ..Paulina no właśnie z tym nie wiem jak jest. Ostatnio gość był na kwarantannie i dostał zalecenie bycia w innym pokoju a już żona i córka mogły normalnie funkcjonować
Tak mi się przypomniało że pisałaś właśnie o komunii. Nie wiem jak u was ale w mojej okolicy są przesunięte, w maju na pewno się nie odbędą, najwcześniej po 31 sierpniaJa na święconkę na pewno nie pójdę. A do nas przyjedzie tylko moja babcia - samej jej nie zostawimy w tym czasie.
Boje sie tylko by Komunia sie odbyła [emoji1317] jak dla mnie moze byc nawet tylko obecność rodziców i dzieci w tym czasie w kościele wymagana. Ale byle mi jej nie przesuwali... nie chciałabym rezygnować z komunii w restauracji w ktorej zamawiałam stół dwa lata wstecz :/ oby do tego czasu sie uspokoiło wszystko [emoji1317]
Tak mi się przypomniało że pisałaś właśnie o komunii. Nie wiem jak u was ale w mojej okolicy są przesunięte, w maju na pewno się nie odbędą, najwcześniej po 31 sierpnia
Głupota [emoji1745]Paulina no właśnie z tym nie wiem jak jest. Ostatnio gość był na kwarantannie i dostał zalecenie bycia w innym pokoju a już żona i córka mogły normalnie funkcjonować [emoji33]
A wybory moga odbyc sie o czasie. Tu koronawirus nie straszny. Ponadto 10 kwietnia rocznica smolenska tez może sie odbyc. Na co kwarantanny i zakaz zgromadzen 2 osobGłupota [emoji1745]
Widzisz bo to pewnie chodzi o to zeby starsi przyszli i zagłosowali bo nad ich bezpieczeństwem sie czuwa.. po to by braklo miejsca dla młodych myslacych i w ten sposob władza dalej pisowa.Mallina a tutaj szkoda słów. Ten rząd to jakaś pomyłka. Nie mam pojęcia skąd poparcie dla nich
Nawet tego nie skomentujeA wybory moga odbyc sie o czasie. Tu koronawirus nie straszny. Ponadto 10 kwietnia rocznica smolenska tez może sie odbyc. Na co kwarantanny i zakaz zgromadzen 2 osob