reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

U nas 2 jedynki na dole narazie.
A z tym jedzeniem, to ten mały co jest z dnia tego co Lilka wazy 13. Bywam tam i ona go strasznie przekarmia.(boi sie czy przypadkiem nie jest głodny). Także czasem chyba trzeba odmówić jedzenia co pół godziny.
Co pol godz przesada. U nas karmienia sa co 3h nadal... Ale maly zjada w miedzyczasie chrupki, wafelka ryzowego jakies biszkopty.. serek i owoce. Nie mamy roku więc podstawa to mleko i on po kazdym obiadku musi jeszcze mleczko dopic.

reklama
Co pol godz przesada. U nas karmienia sa co 3h nadal... Ale maly zjada w miedzyczasie chrupki, wafelka ryzowego jakies biszkopty.. serek i owoce. Nie mamy roku więc podstawa to mleko i on po kazdym obiadku musi jeszcze mleczko dopic.
Moja pije rano mleko, później kasza na mleku albo kanapka i jajecznica, później obiad, jakiś owoc a później 3 razy mleko. Między czasie chrupki. Teraz jak jest chora to nie je prawie nic. Pije, coś dziubnie, ale mało sika. To mnie martwi.

Moja pije rano mleko, później kasza na mleku albo kanapka i jajecznica, później obiad, jakiś owoc a później 3 razy mleko. Między czasie chrupki. Teraz jak jest chora to nie je prawie nic. Pije, coś dziubnie, ale mało sika. To mnie martwi.
Zbadaj mocz jak masz możliwość. Jak malo siusia moze sie okazać u dziewczynki infekcja ukladu moczowego. Przerabialam to z Julka jak miala 4tygodnie.. takie malenstwo i tak cierpiala. Przy chorobie apetyt jest inny to wiadomo ale u dziewczynek o infekcje latwiej bo kupka ma latwiejszy dostęp do miejsc intymnych dziewczynek.

Zbadaj mocz jak masz możliwość. Jak malo siusia moze sie okazać u dziewczynki infekcja ukladu moczowego. Przerabialam to z Julka jak miala 4tygodnie.. takie malenstwo i tak cierpiala. Przy chorobie apetyt jest inny to wiadomo ale u dziewczynek o infekcje latwiej bo kupka ma latwiejszy dostęp do miejsc intymnych dziewczynek.
Bierze antybiotyk więc badania teraz i tak nic nie da. Wczoraj jeszcze było ok. Dzisiaj 2 kupska to pewnie tam były siuski

Beta negatywna, czekam na @. ;) I z mężem porozmawiamy na temat powrotu do starań naturalnych.
No to na spokojnie i nie rób więcej tych sikancow, ja nadal nie rozumiem skąd te pozytywy.
Teraz kwarantanna to się paski posypią :D mam nadzieję, że u Ciebie będzie szybko pozytyw jeśli podejmiecie taką decyzję.

Ja widzę to w taki sposób niestety [emoji14] Zobacz załącznik 1092328
No nie wiem. Ada urodziła się z wagą 3880, więc dziwne, żeby teraz wazyla 6 czy 7 kg. Przybiera miarowo, chociaż odkąd raczkuje to przystopowala bardzo z wagą. Mi się nigdy nie uda jej przekarmic, bo jak nie jest głodna to nawet nie weźmie cycka do buzi. Ucieka od razu. Karmię ją tylko rano, do drzemek i wieczorem. No ale na 3 miesiące 9 kg to dla mnie to szok

Ostatnia edycja:
A u nas po badaniu zębów przez Mame :p ujawniliśmy ze sw 2 nowe zęby wiec mamy 6sztuk.. chyba jednak są to dwojki ale tak smiesznie wyglada bo maja bardzo duza przerwę od jedynek.

reklama
Mój 9.5 a ma 13 m-cy. Dziewczyny ale dalej mu zęby nie wychodzą ma tylko 6 stresuje mnue to
Moja ma 12 miesięcy i 2 zęby, kolejnych nie widać. One wyszły dopiero w tamtym miesiącu, też się martwiłam, a mąż do mnie : czy Ty widziałaś kiedyś czlowieka bez zębów? :p i miał rację, na spokojnie. Tym bardziej, że i tak trzeba czekać i tak. Jedyne co to u dentysty zrobią prześwietlenie, ale to i tak nic nie zmienia. A jak już są, to na resztę jeszcze dużo czasu :)

Do góry