doomi03
Fanka BB :)
Dziewczyny! Co sprezentowałyście swoim mężczyznom na ich dzień?
Dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny! Co sprezentowałyście swoim mężczyznom na ich dzień?
Mój kiedyś oglądał, ale miłość do gier retro została do dzisiaj, wszystkie gry ze starych konsol typu pegasus itp to jego zajawka. no i teraz nowa miłość do książek Kinga.
Ja też lubię Kinga, lubię w ogóle coś w tym stylu, najlepiej sci-fi. A te książki typu Grey czy te 365 dni dla mnie jest... No nie fajne delikatnie ujmując, nie moje klimaty. A filmy to dno dna - oglądałam z ciekawości czym się ludzie jarają. A że pracuje w sex shopie to muszę być na czasie.
A ja właśnie nie czytalam Blanki Lipińskiej.. zrobil sie szum wokol filmu.. poszlam z ciekawości i tak mnie urzekl!! Ze po wyjściu z kina szybko weszlam do empiku po książki i czytałam bo nie moglam wytrzymac co dalej bedzie z głównymi bohaterami.. i do tej pory nie moge sie pogodzic z zakończeniem 3 czesci. O ile czytalo mi się ciężko .. nauczona jestem mowienia i czytania o seksie duzo delikatniej i namiętniej.. ale ksiazka napisana jest bardzo wulgarnie..po czasie przestalam zwracać na to uwage i skupilam sie na fabule. Ja jestem typem kobiety romantycznej ktora takie porwania i miłości porywaja do szalenstwa. Ksiazki w 4 dni przeczytalam... Serce mnie sciskalo na bieg wydarzen i ze juz nie bede uczestniczyć w zyciu Massimo i Laury. Taka glupia baba jestem ale spokojnie jak wciagnelam sie w serial turecki Wieczna Miłość to tydzien czasu mialam serce doslownie zlamane... Chyba to nie jest dla mnie dobre skoro tak przeżywam
Hehe ale wiadomo u Ciebie ostatecznie inna sytuacja, bo sie Igorek troszkę pospieszył ale fakt na razie plany a co będzie w rzeczywiście to druga bajka xD
Wizytę mam na 27 marca (powinno byc chyba 6+3, więc jakas szansa na serduszko może będzie).
Dzisiaj jeszcze powtórzyłam ostatni raz bete i sprawdziłam proga, mam nadzieję ze wyniki do wieczora będą.
Ja uwielbiam "Czasem słońce czasem deszcz"U mnie też dusza romantyczki i jak potrzebowałam się wyryczec tak dla zdrowia emocjnalnego to odpalałam sobie filmy bollywood, mam kilka takich tytułów które wyciskają łezki i uwielbiam do nich wracać. Ye filmy są banalnie tworzone czasem nawet sztucznie i az śmiesznie, ale miłość jest w nich tak pokazana ze jak masz taka dusze to pewnie też byś ryczała xD
Uwierz mi, że nie pojawił by się wcześniej i było by tak samo [emoji85][emoji85][emoji85] teraz jest wszystko w porządku, a ja wolę usiąść z kawą i batonem [emoji1751] masz niską betę jak na termin @ ja miałam identycznie i u mnie serce było zdecydowanie później, ostatecznie okazało się, że mój organizm dość późno zagnieżdża zarodek stąd też nie miałam żadnych wysokich wyników, ale przyrost był prawidłowy, w tym samym czasie moja przyjaciółka miała już kilku tysięczną betę [emoji1745] obie mamy brzdące więc żadna reguła.Hehe ale wiadomo u Ciebie ostatecznie inna sytuacja, bo sie Igorek troszkę pospieszył ale fakt na razie plany a co będzie w rzeczywiście to druga bajka xD
Wizytę mam na 27 marca (powinno byc chyba 6+3, więc jakas szansa na serduszko może będzie).
Dzisiaj jeszcze powtórzyłam ostatni raz bete i sprawdziłam proga, mam nadzieję ze wyniki do wieczora będą.
Dziecko [emoji23]
Ja uwielbiam "Czasem słońce czasem deszcz"
Uwierz mi, że nie pojawił by się wcześniej i było by tak samo [emoji85][emoji85][emoji85] teraz jest wszystko w porządku, a ja wolę usiąść z kawą i batonem [emoji1751] masz niską betę jak na termin @ ja miałam identycznie i u mnie serce było zdecydowanie później, ostatecznie okazało się, że mój organizm dość późno zagnieżdża zarodek stąd też nie miałam żadnych wysokich wyników, ale przyrost był prawidłowy, w tym samym czasie moja przyjaciółka miała już kilku tysięczną betę [emoji1745] obie mamy brzdące więc żadna reguła.