Mysia sliczna do zjedzenia jest!Happy no to pieknie kochana.Bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku.
A u mnie w porzadku.Powoli dochodze do siebie.Moja lobuziara mnie troche przetrzymala ale w walentynki zrobila mamie prezent i w koncu po meczacym dniu pojawila sie na swiecie.
Przedstawiam mojego uparciucha Vivien .Foto jakies 20 min po porodzie i z dzis
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Nie do konca jest dobrze,waga nadal na minusie 52,6kg, na usg badania szujki czy sie nie skraca,mam takie bole krocza ze nie moge chodzic ani siedzieć...bylam z tym w szpitalu i dostalam silne tabletki...ale jakoś ciagne dalej,od wizyty do wizyty i daje radę
U mnie to bylo skomplikowane rano odeszly mi wody,podali oxy ale niestety o 22 moj kardiolog zaczal sie drzec ze przerywamy porod i biegien na cc.Niewiele mi zostalo do konca porodu sn bo polozna jak pytalam ile jeszcze to mowila max pol godziny i przytule malenstwo :/ nie musze mowic ze bylam strasznie zawiedziona,ale teraz tlumacze sobie ze lepiej tak niz gdyby mialo sie cos stac.Widocznie tak mialo byc.Wazne ze mala jest zdrowa a w USG jakos nie specjalnie wierze....tal straszyli ze bedzie duza a urodzila sie 3215 gram.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee-najważniejsze ze wszystko dobrze sie skończyło
EM Ka
Fanka BB :)
Asch kochana śliczna jest gratulacje ))) i nie martw sie Cc najważniejsze ze masz zdrowe i śliczna maleństwo ))
Happy a łykasz magnez ? Ja miałam podobne ciągnięcia w ciazy to brałam magnezin nospe i oczywiście leki na podtrzymanie prawie cały czas .
Happy a łykasz magnez ? Ja miałam podobne ciągnięcia w ciazy to brałam magnezin nospe i oczywiście leki na podtrzymanie prawie cały czas .
EM Ka
Fanka BB :)
Happy teraz doczytałam ze martwiłas sie o serduszko - dobrze ze ładnie bije cieszę sie Zobacz ofertę: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL
Link do: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL jak cos ja w chyba nawet 12 tygodniu słuchałam serduszka
Swojego syna codziennie musiałam go usłyszeć choć na chwile stosunkowo nie drogi ale cudowne nawet ma opcje nagrywania takze my mamy pamiątkę na kompie polecam
Link do: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL jak cos ja w chyba nawet 12 tygodniu słuchałam serduszka
Swojego syna codziennie musiałam go usłyszeć choć na chwile stosunkowo nie drogi ale cudowne nawet ma opcje nagrywania takze my mamy pamiątkę na kompie polecam
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Em Ka biorę,ale to nie taki ból raczej jak ból spojenia,no sama do konca nie wiem :/ Detektor chciałam kupic ale boje sie ze będę panikowac bo serduvho gdzies sie schoea...nie nie,chyba odpuszczę
Em Ka biorę,ale to nie taki ból raczej jak ból spojenia,no sama do konca nie wiem :/ Detektor chciałam kupic ale boje sie ze będę panikowac bo serduvho gdzies sie schoea...nie nie,chyba odpuszczę
Tez myślałam o detektorze i tez sie rozmyslilam.
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kasik znajac siebie bym zarax panikowala