reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Aschlee-współczuję...ja tez koncowke ciazko wspominam ale raczej ze względu na pracę,co do porodu...wydaje mi się ze na tym etapie nie ma juz wiekszego ryzyka,jesli urodzisz 4.01 to który to bedzie tydzień 36?

reklama
Hihi tez sie domyslam i powiem szczerze ze zazdroszcze ;)

Happymum ja czuje sie zle.Niech albo sie to wszystko uspokoi albo rozkreci po calosci bo czasem juz po prostu plakac mi sie chce.Nie ma nic gorszego niz bol tego spojenia.Najgorszemu wrogowi nie zycze.Kazdy najmniejszy ruch tak cholernie boli ze mam ochote gryzc,nawet spac sie nie da normalnie bo zmiana boku to meka juz nie mowiac o tym ze o lezeniu na plecach jedyne co to mozna sobie pomarzyc.
W klinice kazali mi sie stawic 4.01 na porodowce na jakies badanie.Torbe profilaktycznie mam miec ze soba.Co to za badanie nie mam pojecia bo nie powiedzieli,wiec relacje zdam dopiero po wizycie.Chcialabym z jednej strony zeby Mala siedziala jak najdluzej a z drugiej strony mam dosc tego bolu,jestem juz nim wykonczona i ciezko mi sobie wyobrazic smiganie do lutego...

Och bidulo.. co Ty przejdziesz to Twoje.. współczuje ;/ najlepiej jakbyś dotrwała do 38 tyg bo wtedy to już idealny moment, ale skoro mała już taka duża jest to myślę, że tak jak Happy mówi, zagrożenia już żadnego nie ma.. a jakby się już Mała urodziła to już byś się tak nie męczyła a i spokojniejsza byś była jakby była już na świecie i wszystko było by z Nią okej. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój spraw! Albo chociaż może lekkie uśmierzenie bólu..

reklama
Do góry