reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja Wam tylko odradzę Tako Warrior - jest mega ciężki, niewygodny i w wersji gondola - przewrotny. Miałam dwie takie akcje, gdzie serce podeszlo mi do gardła jak po najechaniu na dziurę mało się nie przewrócił. Może w warunkach miastowych by się sprawdził, ale na wieś i w las - masakra :/

reklama
A ja to sie nic nie odzywam bo nie mam juz nerwow na tych lekarzy :/
Od wczoraj dol totalny,dzis kolejny dzien z bolami ze az mi nie dobrze

Podobny ale iny zupełnie inny ksztalt gondoli i spacerowki,kształt koszyka no i w tym co wstawiam z gondoli robi sie spacerowke a nie zamiania

reklama
Nie wiem czy Wam pisalam ale wczoraj mialam wizyte naktorej mielismy ustalac termin ostateczny cc.
Wczoraj zaszlam na wizyte i trafila sie lekarka ktorej chyba sie wydaje ze tylko i wylacznie ona o wszystkim decyduje.Kardiolog sie wsciekal bo po badaniu okazalo sie ze Vivi sie odwrocila glowka w dol i nie ma przeciwwskazan do porodu naturalnego mimo problemow z sercem i cukrzyca.Moja pierwsza Corka jak sie urodzila wazyla niecale 3kg i juz wtedy polozne twierdzily ze jak na moja budowe mogly byc problemy.Vivi juz teraz wazy 3100 a do terminu z OM jeszcze miesiac...ale co tam ona sie uparla i rodzimy normalnie.
Mowie jej ze od kilku dni boli mnie brzuch czasami do tego stopnia ze chce mi sie wymiotowac i pani doktor bez badania bez niczego twierdzi ze teraz juz moze bolec bo dziecko duze,ciagle rosnie,ucisk na wszystko itp.

Juz nie wspominajac ze ktg mialam miec co tydzien mojego lekarza nie ma ale tam oczywiscie nikt mi go nie zrobil bo po co przeciez na usg widziala ze serce bije i to jej wystarczy.

Mam dosc ledwo chodze,wszystko mnie boli ale jak to powiedziala ma prawo bolec....to skoro tak to kuzwa pytam co ma mnie zaniepokoic utrata przytomnosci dopiero czy jak?

Dzis po ugotowaniu obiadu nie jestem w stanie sama wstac z lozka bez lez w oczach a boli do tego stopnia ze robi mi sie nie dobrze.

Dzis dzwonilam do drugiej kliniki i mysle nad zmiana bo mam wrazenie ze tu czasem wysylaja studentki bez kontroli nad nimi a ja po prostu zaczynam sie bac zamiast starac cieszyc ze jeszcze troche i bede miec mala przy sobie.

Do góry