reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Aschlee-ja wolalam kleszcze od vacum czy smiercu mojego syneczka ale komplikacji nie ma tylko ból był okropny. U mnie cc nie mozliwa byla bo mlodu utknął w kanale rodnym i ze tak powiem gura by i tak go nie wyjeli. W polsce mialas to cc? Rzeczywiście masakra ale ja chce cc ze względu na strach o dziecko,teraz zdazyli na czas i uratowali mu życie a co jak następnym razem nie zdążą?

reklama
Madziolina- mi tez chcieli vacum ale nie zgodzilam sie bo czesto zdarza się pekniecie skory w miejscu ciemionka i z dwoja zlego kleszcze sa mniej niebezpieczne. Maly wygladal strasznie ale nawet sladu nie bylo po tygodniu

Jej dziewczyny jakie macie drastyczne przeżycia za sobą.. a o tym vacum to ja nigdy nie slyszalam, musze poczytać. Najważniejsze, ze z całych tych traumatycznych doświadczen Wasze (Asch, Happy i Madziolina) dzieciaczki są całe i zdrowe! I życzę, żebyście nie musiały drugi raz przez to przechodzić, przy kolejnym porodzie.

Lux szalejesz :) co tam sobie sprawiasz u kosmetyczki i fryzjera?

reklama
Do góry