reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
czesc, bylam na dwudniowym szkoleniu, wczoraj w nocy wrocilam ehhh, mam dosc, jestem zmeczona, nie wiem jak przetrwam ten dzien w pracy, buu, na dodatek przecielam se na dzien dobry palec w pracy i leci mi mocno krew, aaa a lapka nadal nie mam i pojade ta jutro i dwa tygodnie od zlozenia tego pisma o wydanie lapka minely i cisza i bee ich straszyc oddaneim sprawy do Rzecznika Praw Konsumenta, bo konczy mi sie cierpliwosc, ile mam czekac, najpierw piec tygodni na decyzje czy naprawic czy dac nowy a potem kolejne dwa i cisza, to juz 7 tygodni bez komputera, ktory jest mi potrzebny​

A daj spokoj juz mam taki kryzys ze chyba dzis podjade do szpitala.W nocy co jakis czas skurcze nawet chodzenid nie zawsze pomagalo.Dzis od rana bylo troche skurczy regularnych ale na razie sie troche uspokoilo.Mala tak mnie oklada po szyjce ze nie wiem czasami juz co ze soba zrobic.Caly dol mnie od nocy boli jakby nie wiem kto i co mi zrobil.Jak sie nie uspokoi to wszystko jeszcze chwile to pojade do szpitala zeby sprawdzili co i jak
Myslalam o cieplym prysznicu ale boje sie zeby nie rozkrecic skurczy jeszcze bardziej

Dziewczyny udalo się grudzień to miesiąc cudów
Gratulacje ;)
A daj spokoj juz mam taki kryzys ze chyba dzis podjade do szpitala.W nocy co jakis czas skurcze nawet chodzenid nie zawsze pomagalo.Dzis od rana bylo troche skurczy regularnych ale na razie sie troche uspokoilo.Mala tak mnie oklada po szyjce ze nie wiem czasami juz co ze soba zrobic.Caly dol mnie od nocy boli jakby nie wiem kto i co mi zrobil.Jak sie nie uspokoi to wszystko jeszcze chwile to pojade do szpitala zeby sprawdzili co i jak
Myslalam o cieplym prysznicu ale boje sie zeby nie rozkrecic skurczy jeszcze bardziej
Ash jedz, nie ma na co czekac :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Asch Boziu, jak dajesz rade? ja bym byla klebkiem nerwow

ps laski, odebralam rano wyniki testu, ktory byl po szkoleniu i wiecie, ze zdalam :-D a ilu facetow nie zdalo, a przeciez Stihl to wlasnie ich smyklaka powinna byc i powinni miec wieksza wiedze

Do góry