reklama
patiite
Zaciekawiona BB
dobranoc :-)
dobranoc :-)
patiite
Zaciekawiona BB
Ehh.. Dużo by pisać.. Generalnie od 18tej uczyłyśmy się miesięcy i cyfr rzymskich. I wiem, że to umie, ale moja córcia już taka jest że najpierw musi przez godzinę twierdzić, że nic nie umie, że się nie nauczy, że nie rozumie itd. No i mi po ponad dwóch godzinach nerwy puściły. Teraz mam kaca.
Kazdemu sie zdarza.. nie obwiniaj sie
a ja znowu leze i podbrzusze mi zaraz wybuchnie.. sadze ze to jajniki a nie ciaza.. jakies dziwne przeczucie... takie rzeczy sie chyba czuje.. chociaz... ehh... dopada mnie nocna depresja..
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Wyżaliłam się J, ale nie powiem żeby mi lepiej było. Wkurza mnie to że w samym wrześniu dzieci miały dwie wycieczki, próby i przedstawienia, a rodzice potem nadrabiają program. Rozmawiałam z innymi mamami i mają podobne odczucia. Nie wiem czy ten problem na zebraniu nie wypłynie, bo sporo mam ma już po dziurki w nosie, a niestety to się odbija na dziecku, bo nerwy puszczają. U synia takich problemów nie było. Właściwie wszystkiego uczyli się na lekcjach, a czasem i pracę domową zdążyli odrobić.
hej laski
Skaba a bo wiesz, szkola to dla mlodej totalna nowosc i musie sie jakos z tym oswoic, wiesz i tez wedlug mnie za duzo materialu nauczyciele narzucaja, ja rozumiem szkola ma uczyc, ale nie kosztem tego, ze dziecko sie stresuje, bo za wolno sie uczy
Skaba a bo wiesz, szkola to dla mlodej totalna nowosc i musie sie jakos z tym oswoic, wiesz i tez wedlug mnie za duzo materialu nauczyciele narzucaja, ja rozumiem szkola ma uczyc, ale nie kosztem tego, ze dziecko sie stresuje, bo za wolno sie uczy
reklama