reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Kasia,
wzór przyrostu bety jest taki :
po 48h conajmniej 66%
po 72h conajmniej 112%
po 96h conajmniej 180%
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
wzór przyrostu bety jest taki :
po 48h conajmniej 66%
po 72h conajmniej 112%
po 96h conajmniej 180%
agusia3004
Początkująca w BB
Ja też poronilam bliźnięta w marcu 2014. To był 8/9tc.
A teraz już jestem w 29 tc kolejnej bliźniaczej ciazy. Tym razem jednojajowej najpewniej.
To super że to już taka duża ciąża, bo zaczęłam czytać Twoją historię na początku forum i jak teraz jesteś w 29 tc to zaczynam wierzyć że jednak mi też się uda, a mogę zapytać czy między tymi ciążami bliźniaczymi miałaś jakąś pojedynczą? bo jestem bardzo ciekawa czy to możliwe żeby mi też się jeszcze bliźniaki trafiły.
agusia3004
Początkująca w BB
a jeśli chodzi o betę to wyniki potrafią płatać figle, mi przyrastała beta jak na ciążę pojedynczą a dopiero w 12 tyg się okazało, że są mam bliźniaki
a jeśli chodzi o betę to wyniki potrafią płatać figle, mi przyrastała beta jak na ciążę pojedynczą a dopiero w 12 tyg się okazało, że są mam bliźniaki
no widzisz a moja kuzynka miala tak wysokie przyrosty, ze lekarz jak zobaczyl to mowi, jak nic blizniaki a tu jedno :-)
Lilolo
Fanka BB :)
Nie było żadnej pojedynczej [emoji6]To super że to już taka duża ciąża, bo zaczęłam czytać Twoją historię na początku forum i jak teraz jesteś w 29 tc to zaczynam wierzyć że jednak mi też się uda, a mogę zapytać czy między tymi ciążami bliźniaczymi miałaś jakąś pojedynczą? bo jestem bardzo ciekawa czy to możliwe żeby mi też się jeszcze bliźniaki trafiły.
Trzymam kciuki by i wam tak się poszczescilo &&&
reklama