monii88
Fanka BB :)
Ona,
Czopki glicerynowe,
Ciepła woda z miodem i cytryna. Kawa. Jogurty, dużo błonnika, owsianka, jabłka. Zaparcia są przez duże stężenie progesteronu w organizmie wiec tak w sumie to jedynie te sposoby.
mi jabłka bardzo pomagają jem codziennie bo straszny mam na nie apetyt,i musi być żeby mnie zaparcia meczyły
wczoraj nie zajrzałam bo nie dałam rady przed 8 jechałam od siebie do Bydgoszczy po wyniki z genetycznych i o 18 byłam dopiero w domu taka byłam zmeczona i stopy bolały jeszcze upał niemiłosierny a ja tylko pociąg potem przesiadka w następny pociąg,potem autobus do szpitala tam 2h czekałam za wynikami,potem znowu autobus potem czekałam ponad 1.5h na pociąg,potem autobus i tak wkółko jednym słowem cały dzień w d.u.p.c.e,ale wyniki dobre teraz 15wrzesnia usg czy widoczne sa jakies wady,remont prawie skończony tylko cały czas pół korytarza bo mój przestoj sobie zrobił ale niech mu będzie miał tydzień urlopu i cały czas cos robił,wczoraj był w pracy spalił się na wiór to niebede go meczyc o 18 żeby tapetował do nocy
dziś jade o 14 na zakupy ale nie wiem czy wszystko kupie za duzy upał żeby łazic