reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ona,

Czopki glicerynowe,

Ciepła woda z miodem i cytryna. Kawa. Jogurty, dużo błonnika, owsianka, jabłka. Zaparcia są przez duże stężenie progesteronu w organizmie wiec tak w sumie to jedynie te sposoby.

mi jabłka bardzo pomagają jem codziennie bo straszny mam na nie apetyt,i musi być żeby mnie zaparcia meczyły

wczoraj nie zajrzałam bo nie dałam rady przed 8 jechałam od siebie do Bydgoszczy po wyniki z genetycznych i o 18 byłam dopiero w domu:szok: taka byłam zmeczona i stopy bolały jeszcze upał niemiłosierny a ja tylko pociąg potem przesiadka w następny pociąg,potem autobus do szpitala tam 2h czekałam za wynikami,potem znowu autobus potem czekałam ponad 1.5h na pociąg,potem autobus i tak wkółko:baffled: jednym słowem cały dzień w d.u.p.c.e,ale wyniki dobre teraz 15wrzesnia usg czy widoczne sa jakies wady,remont prawie skończony tylko cały czas pół korytarza bo mój przestoj sobie zrobił ale niech mu będzie miał tydzień urlopu i cały czas cos robił,wczoraj był w pracy spalił się na wiór to niebede go meczyc o 18 żeby tapetował do nocy
dziś jade o 14 na zakupy ale nie wiem czy wszystko kupie za duzy upał żeby łazic

reklama
To jest nawet bardzo dopuszczalne i bardzo dobrze rokujace [emoji1] [emoji1]

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

No to sie ciesze. Rozmawialam z ginem ale tak na szybko tylko i mowil ze okej i ze mam sie zglosic kolo 20 to wtedy juz bedzie na pewno cos widac bo teraz jade na urlop wiec nie ma sensu wizyta tak szybko bo i tak za wiele nie zobaczymy.

Moni super,ze wyniki ok:)

Dzieki za rady,ale na mnie.jakos zle dziala wszystko,jadlam sliwki,gruszki...to mnie gonilo do wc i skurcze skurcze ale suma sumarum jakos sie udalo.a co do.wody to itak pije duzo:(

reklama
Do góry