reklama
natka90
Fanka BB :)
Kacha ja zylam dlugi czas na puszkowym jedzeniu - zupa z kurczaka, fasolka, pulpety w sosie pomidorowym. Szybko i tanio. Dla jednej osoby nie oplacalo sie gotowac
balladyna
Hejka. Jołasia milo Cie znowu widzieć. Majdaczka nie ma, lista z czasow średniowiecza hehe. Ja mam do @ tydzien ale coś brzuchol pobolewa już wiec pewnie znowu dupa. Moni jak samopoczucie?
Witam wieczornie
Witaj kasiagaw Ja dziś wspaniale spędziłam czas z moimi chłopakami, znajomy zabrał nas na rejs żaglówką, płynęliśmy pierwszy raz, jestem zachwycona. Pogoda dopisała mimo złych prognoz, Maćko nasz także zachwycony ale także wykończony
Śpijcie słodko :*
Witaj kasiagaw Ja dziś wspaniale spędziłam czas z moimi chłopakami, znajomy zabrał nas na rejs żaglówką, płynęliśmy pierwszy raz, jestem zachwycona. Pogoda dopisała mimo złych prognoz, Maćko nasz także zachwycony ale także wykończony
Śpijcie słodko :*
Hej
U mnie zapowiada się ladna pogoda a u Was?
Natka ja miałam przygotowana pomidorowe i kotlety bo moje dziecko tylko taki miało do niedawna repertuar zywieniowymialam już dość pomidorowej co 2 dzień i nagotowałam gar, do sloiczkow i do lodowyjak miała chciala to tylko pyk słoiczek z lodówki i obiad dla niej gotowyspokojnego dniauciekam do pr i bd później ;-)
U mnie zapowiada się ladna pogoda a u Was?
Natka ja miałam przygotowana pomidorowe i kotlety bo moje dziecko tylko taki miało do niedawna repertuar zywieniowymialam już dość pomidorowej co 2 dzień i nagotowałam gar, do sloiczkow i do lodowyjak miała chciala to tylko pyk słoiczek z lodówki i obiad dla niej gotowyspokojnego dniauciekam do pr i bd później ;-)
afrodyta92
hej ...... a u mnie z żywieniem dzieciaków nie ma problemu jedzą wszystko jak popadnie heheh przeważnie na obiad robię jakieś mięso albo rybę, z warzywami i zajadają się aż im się uszy trzęsą ....... pogoda u mnie bardzo słoneczna jest wcześnie a już 25 stopni ......... @ dalej nie przyszła chyba za testuje ale nie wiem czy się jeszcze nie wstrzymać z 3 dni ... jak myślicie ????
afrodyta92
mnie też brzuch bolał 2 dni przed @ ...... a dale jej nie mam więc to nie jest powiedziane że akurat przyjdzie ....... u mnie jest już 33 dc i dalej nic
madziolina_p
Afrodyta testuj!!!
reklama