reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witajcie :)

Wracam po jakimś czasie, gdyż postanowiłam zostać mamą poraz drugi. Póki co @ rozkręciła mi się wczoraj po 8 dniowym spóźnieniu, więc myślałam, że to już w pierwszym cyklu zaskoczyliśmy, a tu zonk. Tak więc zaczynamy od nowa. :) Może się przedstawię po krótce. Kasia lat już prawie 29, mama 3-letniej Zośki, od roku po rozwodzie i toksycznym 6-letnim małżeństwie, na nowo zakochana do szaleństwa i szczęśliwa z tego co życie mi daje :) Mam nadzieję, że miło nam się będzie pisać :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego niedzielnego popołudnia :*

K.

reklama
Wrrrrr!!!!

Tyle sie napisał am i zamknęło mi forum!!!

Nie chce mi się pisać 2 raz.

@ nadal nie ma... 4-6 dzień spóźnienia ( licząc 31-33 dni cyklu) w piątek test tegatywny. Brzuchol cały czas boli juz prawie 2 tygodnie :(

Witam kolejne 2 nowe staraczki ;)

Ja dzisiaj troche z obiadem na lenia i w sumie na zyczeni lubego makaron z boczkiem i twarogiem ;)))

Pogoda ladna u mnie ale jakos nie mam ochoty sie nigdzie ruszac ; (

U mnie okres za tydzien dopiero a sie czuje jakbym miala jutro dostac :/

Witam Kasiu :))

Witajcie :)

Wracam po jakimś czasie, gdyż postanowiłam zostać mamą poraz drugi. Póki co @ rozkręciła mi się wczoraj po 8 dniowym spóźnieniu, więc myślałam, że to już w pierwszym cyklu zaskoczyliśmy, a tu zonk. Tak więc zaczynamy od nowa. :) Może się przedstawię po krótce. Kasia lat już prawie 29, mama 3-letniej Zośki, od roku po rozwodzie i toksycznym 6-letnim małżeństwie, na nowo zakochana do szaleństwa i szczęśliwa z tego co życie mi daje :) Mam nadzieję, że miło nam się będzie pisać :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego niedzielnego popołudnia :*

K.
witaj:)

Cytrynowa nie bardzo lubie wersje z serem- jakos tez nie lubie wprowadzac innowacji:no:swego czasu miałam w lodowce pelno małych sloiczkow z zupa pomidorowa a w zamrażalniku pojedyncze kotlety do usmażenia:-D
Czesc imienniczko:tak:Powodzenia:tak:
Cytrynowa może smedzi ale nic nie przysmedzi?:-p

reklama
Do góry