reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej:tak:
Afro ja jestem tylko czytałam z wczoraj posty:tak:
Lux urzekla mnie Twoja historia ze studiow:-Dja to w ogole alien- na leb bym się koldra nakryla jakby szlo:-D
A co do przytulaskow po @to czasem to ma sens - osobiście poznałam przypadek znajmej co miała owu zaraz po okresie i nie mogla długo zaciazyc a po wizycie u gina który znalazł przyczyne ma termin na styczeń:-)
Pojawie się jak zaprowadzę Mysze do przedszkola - leje u mnie i pochmurno, napawa optymizmem jak nic:sorry:
Lux jak minela noc w pr?
Mi chciały wczoraj plecy peknac od ciągłego schylania i wstawania:wściekła/y:na dodatek reka mi się znow odezwala i teraz już bd musiala udac się do lekarza...

ja mam dziś ogromnego lenia nic mi sie nie chce ale musze za godzine odwieść córe do przedszkola aaaaaaa no i jestem w trakcie oczekiwania na @ powinna przyjsc dziś albo jutro

Leje leje i leje masakramjakas jak ja mam w domy wysiedziec z mlodym chyba ubierze kombinezon przeciwdeszczowy i idziemy. Wczoraj sie z nim pogniewalam bo znowu wsadzil cala rolke papieru do wanny i zalal lazienke i pogniewalismy sie ale ja nie potrafie patrzec jak sie smuci nie ma we mnie tej konsekwencji i pewnie dlatego taki niegrzeczny jest.
Przeszlabym sie juz po uzywanej odziezy kupowac te male ubranka ( malenkich nowych nie kupuje bo nie ma sensuuzywane sa jak nowe bo ile to dziecko je nosi) ale jakos tak mam blokade chyba sie boje ze na nastepnej wizycie wyrosnie jej siusiak. Ciezko mi uwierzyc ze przytrafilo ki cos czego tak bardzo chcialam.

U nas tez pogoda slaba, szaro buro i ponuro.
Claudia ja Cie rozumiem, bo jak sie idzie do takiego ciuszka to by sie odrazu nakupowalo, ale ja jestem taka ze bym czekala tak do 7 m-ca

moja koleżanka miała tak że lekarze mówili jej na karzdym usg ze chłopaka no kupiła ubranka w 8 mesiącu na chłopca a jak urodziła okazałaa sie malutka Laura hehehehe tak że nigdy nic nie widomo

Niby widzialam ta szpareczke w przyblizeniu nawet wargi sromowe mi kokazywal ale wiecie to tylko usg i jak sam mi powiedzial teraz daje mi 99% a 100% da mi jak juz ja bedzie mial na rekach :-)

Siostra mojej przyjaciolki miala bardzo ciezka historie byla na prenatalnych i wszystko bylo ok a kiedy urodzila powiedzieli jej ze dziecko ma z. Downa . chcieli pozywac lekarza ale prawda jest taka ze to sa badania prawdopodobienstwa lekarz nie wyciaga dziecka zeby poogladac jedynie amnio by musial robic kazdej zeby nie bylo niespodzianek. Niestety miala pecha i byla ta jedna na 20000. Niczego nie mozna byc pewnym do chwili kiedy ma sie dzidziusia w ramionach.

reklama
Claudia ja tez lubie po lumpach sznupac:tak:dla małych dzieci super rzeczy można znalezc:tak:dla większych już nie koniecznie i trzeba się naszukac:sorry:z prenatalnymi faktycznie może roznie się zdarzyć ale lepiej być dobrej mysli:tak:akurat nie robiłam takich badan w ciazy:no:

Do góry