Ja jakos w tej ciazy jestem taka szczesliwa, ok moze ciaza to nie moj ulubiony stan ale juz rezultat tej ciazy to moje hobby :-). Z mlodym mialam duzo problemow w ciazy ciagly strach ze go strace pozniej ten ciezki porod a ta ciaza ....... Gdyby nie to ze gruba jestem i ciezko mi nogi golic to bym nie myslala ze w ciazy jestem
reklama
dzien dobry, mialam koszmarny poranek w pracy dwojka starszych dzieci miala dzis wycieczke, Pati wstala bez problemu, natomiast Mateusz nie chcial wstac, zwyzywal mnie od glupiej i wrednej, priba sciagniecia go z lozka skonczyla sie skopaniem moich rak i o malo co brzucha i twarzy, zadzwonilam do Lidki i ją tez zwyzywal przez tel! na wycieczke pojechala sama Pati a mlody dostal lanie od mamy gdy wrocila z nocki, jest jej glupio, widac to, no ja nie wiem co sie z tym chlopcem dzieje, byl taki grzeczny, chyba go przechwalilam...
Lux wspolczucia:-(takie dzieci tez bywaja niestetymoze późniejszy dzień bd lepszy
Claudia ja tez miałam nieciekawa ciaze:-(prawie od początku zagrozona, dlatego tak bardzo boje się kolejnej:-(nie wiem czy dam rade 2 raz tak się martwic jak w tamtejpol ciąży przeplakalam bo ciagle było cos nie tak, lezenie w domu, szpital, kroplowy,leki na podtrzymanie prawie cala ciaze...jeszcze naleze do depresantow to można sobie wyobrazic
Claudia ja tez miałam nieciekawa ciaze:-(prawie od początku zagrozona, dlatego tak bardzo boje się kolejnej:-(nie wiem czy dam rade 2 raz tak się martwic jak w tamtejpol ciąży przeplakalam bo ciagle było cos nie tak, lezenie w domu, szpital, kroplowy,leki na podtrzymanie prawie cala ciaze...jeszcze naleze do depresantow to można sobie wyobrazic
Kacha i wlasnie o to chodzi ze pierwsza taka ciezka zagrozona a ta super wszystko jak w zegarku. Myslalam ze w tej ciazy bede bardziej doswiadczona a tu okazuje sie ze kazda jest jak pierwsza wszystko inne. Wiec spokojnie to ze pierwsza byla zagrozona absolutnie nie oznacza ze ta tez bedzie
witam z rana.. Niestety test negatywny nawet nie ma cienia cienia.... Wiec i cień nadzieji zgasł. Ehhh to teraz tylko czekać na @ oby tylko przyszła jak najszybciej...
bardzo mi przykro, ale moze nie nadejdzie @
Lux może cos w tym jest, zaczynają hormony szalec...
Fabi a długo Ci się spoznia @?
Claudia mam taka cichutka nadzieje, mysle tez czasem czy geny maja cos wspólnego z donoszeniem ciąży czy to kwestia indywidualna?
Fabi a długo Ci się spoznia @?
Claudia mam taka cichutka nadzieje, mysle tez czasem czy geny maja cos wspólnego z donoszeniem ciąży czy to kwestia indywidualna?
cytrynowa_
Fanka BB :)
Witam się i ja. Kawaz olejem kokosowym.
reklama
Witam się i ja. Kawaz olejem kokosowym.
dobra jest?