reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja jakos w tej ciazy jestem taka szczesliwa, ok moze ciaza to nie moj ulubiony stan ale juz rezultat tej ciazy to moje hobby :-). Z mlodym mialam duzo problemow w ciazy ciagly strach ze go strace pozniej ten ciezki porod a ta ciaza ....... Gdyby nie to ze gruba jestem i ciezko mi nogi golic to bym nie myslala ze w ciazy jestem

reklama
dzien dobry, mialam koszmarny poranek w pracy :wściekła/y: dwojka starszych dzieci miala dzis wycieczke, Pati wstala bez problemu, natomiast Mateusz nie chcial wstac, zwyzywal mnie od glupiej i wrednej, priba sciagniecia go z lozka skonczyla sie skopaniem moich rak i o malo co brzucha i twarzy, zadzwonilam do Lidki i ją tez zwyzywal przez tel! na wycieczke pojechala sama Pati a mlody dostal lanie od mamy gdy wrocila z nocki, jest jej glupio, widac to, no ja nie wiem co sie z tym chlopcem dzieje, byl taki grzeczny, chyba go przechwalilam...​

Lux wspolczucia:-(takie dzieci tez bywaja niestety:no:moze późniejszy dzień bd lepszy:tak:
Claudia ja tez miałam nieciekawa ciaze:-(prawie od początku zagrozona, dlatego tak bardzo boje się kolejnej:-(nie wiem czy dam rade 2 raz tak się martwic jak w tamtej:no:pol ciąży przeplakalam bo ciagle było cos nie tak, lezenie w domu, szpital, kroplowy,leki na podtrzymanie prawie cala ciaze...jeszcze naleze do depresantow to można sobie wyobrazic:szok:

:( witam z rana.. Niestety test negatywny :( nawet nie ma cienia cienia.... Wiec i cień nadzieji zgasł. Ehhh to teraz tylko czekać na @ oby tylko przyszła jak najszybciej...

Kacha i wlasnie o to chodzi ze pierwsza taka ciezka zagrozona a ta super wszystko jak w zegarku. Myslalam ze w tej ciazy bede bardziej doswiadczona a tu okazuje sie ze kazda jest jak pierwsza wszystko inne. Wiec spokojnie to ze pierwsza byla zagrozona absolutnie nie oznacza ze ta tez bedzie

Lux może cos w tym jest, zaczynają hormony szalec...
Fabi a długo Ci się spoznia @?
Claudia mam taka cichutka nadzieje, mysle tez czasem czy geny maja cos wspólnego z donoszeniem ciąży czy to kwestia indywidualna?

reklama
Do góry