reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
hahaa mam to samo u mne głośno jest cały czas tak dzieciaki rozrabiają a mój to spi jak zabity obudzic mozna go tylko w jeden sposób poprostu dac mu liścia hahahhahah a co ciekawe dał mi takie przyzwolenie jak by sie cos dzialo to mam go w taki sposób budzic chociaz jeszcze nie bylo takiej okazji

Heheh ciekawa opcja z tym lisciem:-Dmoj się jakos nie przyzwyczail do dziecka:no:jak była malutka to musiałam się z nia po pokoju kitrac, teraz jest w przedszkolu wiec no problem ale co jak bd drugie?:szok:

u mnie wlasni jest ten problem ja mam dwujke dzieci a mój w noc nie wstaje jak trzeba do żadnego ja go musze trącać i szturchac zeby sie podniusl do nich bo czasem ja juz niemam sily w nocy sie podniesc ja dzis jestem juz od 4 rano na nogach i roboty mi wogóle nie ubywa a tu jeszcze synek mi daje popalic bo córa do 16 w przedszkolu poznej musze po nia jechac 6 km

reklama
Afro to masz kawalek do przedszkola:szok:ja mam na szczęście bliziutko:tak:moja to i cichutko bajke sobie obejrzy bo duza jest ale jak bd kolejne to ja nie wiem - jak zaczynam rozmyslac to nabieram watpliwosci:-D

Do góry