reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Luxi mnie glowa bolala wczoraj tak ze myslalam ze pekbie popoludniy a dzis od rana to samo musze cinienie zmierzyc.
Ja mam raptem 50m2 a mam takiego lenia ze jic mi sie niechcw a jeszcze moj ma nocki to juz wogole bo on w jednym pokoju spi i jest kiszka blada :-( :-( drugi z zabawkami i zostaje mi kuchnia :-(

reklama
2 miechy to dlugo:szok:a nie pracują ze maja tak dużo wolnego?mieszkanko masz duże ale to fajnie bo pewnie i więcej pokoi masz a u mnie 2 z czego jeden nie za duzy a drugi większy ale lipa bo polaczony z kuchnia jako aneks:wściekła/y:

Luxi mnie glowa bolala wczoraj tak ze myslalam ze pekbie popoludniy a dzis od rana to samo musze cinienie zmierzyc.
Ja mam raptem 50m2 a mam takiego lenia ze jic mi sie niechcw a jeszcze moj ma nocki to juz wogole bo on w jednym pokoju spi i jest kiszka blada :-( :-( drugi z zabawkami i zostaje mi kuchnia :-(

ja mam za niskie zawsze i cierpie potem

brat mojego meza nie pracuje bo sie jeszcze uczy .......
ja mam 4 pokoje, ubikacja, osobno łazienka, kuchnia , salon, i osobno tez jadalnie , no i gromny balkon-taras

Karola mam tak jak Ty, jak mój ma nocki, tyle ze spi w pokoju polaczonym z kuchnia i nie da się go zamknac:no::wściekła/y:lubie mieć wtedy na rano w pracy:-D

Afro ale fajnie, tyle pokoi:tak:tez mam balkon spory ale jakos nie lubie na nim bywac bo jest od ulicy a każdy kto przechodzi zaglada po balkonach co się dzieje:sorry:

ja to wieczorami lubie na balkonie siedziec albo jak jest burza to wychodze bo ja mam caly balkon zakryty rozsuwanymi oknami postawilam sobie tam mniejszą kanapę i stoliczek i jest rewelacyjnie

eee to masz tak na wypasie:tak:ja jak wyjde to nie zazwyczaj sąsiedzi tez siedza a jakos lubie prywatność - rozważam postawienie z obu stron tui:tak::-D

reklama
Do góry