reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
przyjeżdża na wakacje do nas mojego męża, brat i jego dziewczyna...... i znając ich to wieczorki spedzą na jednej rzeczy.... piciu piwa tyle dobrego ze mój niema juz urlopu narazie wiec nie bedzie żłopnia alkocholu przy dzieciakach w cigu dnia .....

Lux boli na potege a jak na zlosc nie mam zadnego tabsa:wściekła/y:Afro na cale wakacje?szykuje się zarobiony czas dla Ciebie - do mnie brat w sierpniu przyjezdza z rodzinka i już mysle jak ich opchnac w moim mieszkanku:sorry:

Na dodatek musze poupychać czesc zabawek Agatki zwłaszcza tych małych bo coreczka brata to mala niszczycielka - po bracie lubi sprawdzać z czego cos jest zrobione i w jaki sposób dziala:-D

reklama
niesety nie widomo na ile przyjdą kupili sobie bilet otwarty to mogą sobie termin powrotu dzien przed wyjazdem od nas ustalic ale z tego co wiem to prawdopodobnie brat meza zostanie na 2 miechy a jego dziewczyna tylko na miesiac

Do góry