reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam z rana!

Ale miałam problem z zalogowaniem się!!! Od kilku dni!

Melduje się ze @ jak narazie brak :) na razie nie robię testu czekam jeszcze 3- 4 dni. Boli mnie w krzyżu i od ponad tygodnia cale podbrzusze... Raz mocniej raz słabiej. Ale tez miałam stresa ostatnio. I to dość mocnego. Na szczęście juz po stresie :)

Lux to świetnie ze @ przyszyszla jak chciałas.

Claudia wiadomo juz jaka płeć małżeństwa? Bo wiesz.. Ja nie na bieżąco. :)

Kami.. Dziewczynki maja coraz mniej miejsca w brzuszku wiec cieszył się tymi kopniaczkami :) jeszcze trochę i będziesz mówić żeby już były z wami :) ale ten czas leci! Super ze wózek się sprzedał.

Witam nowe kobietki staraczki :)

A jak się czyja nasze nowo zafasolkowane ??

Ja dopiero oko otwatlam i synka do szkoły szykuje a wy tu juz od rana produkujecie! I dziwić się ze was nie mogę nadrobić!

Pozdrowionka!!!! I miłego dnia dla wszystkich:-D

Hej:tak:przyspalam dzisiaj i nie zdarzyłam przed przedszkolem zajrzeć:no:
Kasik i Karola kurujta się Dziewczynki:tak:tez spie przy otwartym oknie bo u mnie popołudniami sauna jest i inaczej nie szloby spac:sorry:chociaz teraz tez jakby chłodniej teraz i ciśnienie jakies inne bo glowa mnie zaczyna bolec:wściekła/y:klima od auta tez mnie lapie i zaraz po gardle smyra:-(ale mam nadzieje, ze się wychorowałam w tamtym roku za wszystkie czasy:tak:po ospie co miesiąc bylam chora i dopiero tran jakos mi pomogl:tak:

reklama
Do góry