reklama
afrodyta92
Fanka BB :)
No my tez tak planujemy za 2 lata tylko ze kupimy 2auta a to sprzedamy na czesci
cytrynowa_
No mi nikt autka nie kupi. Sama bym musiała. I potem wszystkie opłaty sama i wszystkich papierow pilnować. I stwierdzam że to nie dla mnie.
Predzej bym sobie mały skuterek kupiła. Ale w Szkocji 5 na 7 dni pada a nie sprzedają skuterow w komplecie z porzadna przeciwdeszczowka. Hahaha
Predzej bym sobie mały skuterek kupiła. Ale w Szkocji 5 na 7 dni pada a nie sprzedają skuterow w komplecie z porzadna przeciwdeszczowka. Hahaha
afrodyta92
Ja z mezem kupilsmy z 13 pensj auto i ogolenie auto jest na mnie bo maz prawka niema i ja tez niemam zadnych znirzek bo prawko mam od 3lat
cytrynowa_
Mi w uk wypada dość duże ubezpieczenie bo młoda jestem. I ja wiem że nie mam głowy do pilnowania papierkow więc nie zawracam sobie głowy.
Teraz mieszkam blisko centrum. Więc mi wystarcza bus. Do tego pod domem teraz zrobili stacjw bikera i myślę czy sobie konta nie założyć i w ładne dni roweru nie brać
Teraz mieszkam blisko centrum. Więc mi wystarcza bus. Do tego pod domem teraz zrobili stacjw bikera i myślę czy sobie konta nie założyć i w ładne dni roweru nie brać
Lilolo
U mnie oboje mamy prawo jazdy. Ja robiłam tez po 18 urodzinach. Ale ze mnie raczej taki średni kierowca i nie jest to coś co uwielbiam robić. A już przesiadki do innych modeli samochodów mnie przerażają. Po prostu nie umiem wtedy jeździć i zaczynam panikować
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
afrodyta92
Ja pojade kazdym samochodem uwielbiam jezdzic a maz prawka niema bo w pl z jednej pensji niedalo rady zeby zrobil mi dziadki oplacili w ramach spoznionego prezentu na 18 a tu zeby zrobic prawko trzeba wylozyc troche wiecej niz 4 koła
reklama