reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
No mi nikt autka nie kupi. Sama bym musiała. I potem wszystkie opłaty sama i wszystkich papierow pilnować. I stwierdzam że to nie dla mnie.
Predzej bym sobie mały skuterek kupiła. Ale w Szkocji 5 na 7 dni pada a nie sprzedają skuterow w komplecie z porzadna przeciwdeszczowka. Hahaha

Mi w uk wypada dość duże ubezpieczenie bo młoda jestem. I ja wiem że nie mam głowy do pilnowania papierkow więc nie zawracam sobie głowy.
Teraz mieszkam blisko centrum. Więc mi wystarcza bus. Do tego pod domem teraz zrobili stacjw bikera i myślę czy sobie konta nie założyć i w ładne dni roweru nie brać

U mnie oboje mamy prawo jazdy. Ja robiłam tez po 18 urodzinach. Ale ze mnie raczej taki średni kierowca i nie jest to coś co uwielbiam robić. A już przesiadki do innych modeli samochodów mnie przerażają. Po prostu nie umiem wtedy jeździć i zaczynam panikować ;)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Ja pojade kazdym samochodem uwielbiam jezdzic a maz prawka niema bo w pl z jednej pensji niedalo rady zeby zrobil mi dziadki oplacili w ramach spoznionego prezentu na 18 a tu zeby zrobic prawko trzeba wylozyc troche wiecej niz 4 koła

reklama
Do góry