reklama
hej babole :-)
Kasik dziękuję, samiec troche lepiej
No to dobrze
afrodyta92
Fanka BB :)
Hej, rany ale ja mialam okropny dzien musze sie dzis wyżyć pożądnie ....mąż mi napewno pomoże .. Jak na złość auto mi sie popsuło coś sie stało z rozrusznikiem mialam 25 km do domu w upale z dzieckiem oczywiscie zapomnialam wziasc telefon ze soba inie mialam jak zadzwonic po pomoc drogowa . na szczescie znalazlam warsztat niedaleko to mi go do warsztatu zacholowali a ja musialam taksowke zamowic za ktora zaplacilam wiecej niz za bilet jak bym kupowala z krakowa nad morze na pociag tragedia
Hej, rany ale ja mialam okropny dzien musze sie dzis wyżyć pożądnie ....mąż mi napewno pomoże .. Jak na złość auto mi sie popsuło coś sie stało z rozrusznikiem mialam 25 km do domu w upale z dzieckiem oczywiscie zapomnialam wziasc telefon ze soba inie mialam jak zadzwonic po pomoc drogowa . na szczescie znalazlam warsztat niedaleko to mi go do warsztatu zacholowali a ja musialam taksowke zamowic za ktora zaplacilam wiecej niz za bilet jak bym kupowala z krakowa nad morze na pociag tragedia
wspolczuję przezyc, biedna Ty, mnie by szlag trafil chyba
Lilolo
Afro,
No to miałaś ciężki dzień. Współczuję!
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
No to miałaś ciężki dzień. Współczuję!
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
afrodyta92
Dzieki bogu zrobia mi auto do jutra wymienia na nowy rozrusznik tylko i sprawdza cala elektryke ale 260 euro piechota niechodzi
reklama
afrodyta92
Na zlotòwki to jakos 1100 cos kolo tego we francji waluta euro