reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

U mnie leje teraz u chyba jakaś burza będzie :)
Ojej co oni ta aplikacja zrobili;/

Ostatnia edycja:
reklama
Majdaczku trzeba spr badaniami, teraz choroby takie jak reumatoidalne zapalenie stawow atakuje coraz mlodszych ludzi. Moja babcia jak byla na oddziale to mowila ze wiekszosc mlodych byla,nawet 30sto latek. Zycze Ci oczywiscie zeby to bylo tylko jakies przeciazenie ktore minie.

Powiem wam że na każdym oddziale jest mnóstwo młodych ludzi którzy leżą z chorobami na które chorują powiedzmy ludzie w średnim wieku itd
Tak tak tapatalk. Przyzwyczaiłam się do poprzedniej wersji :)

Hej, ja właśnie wróciłam padnięta po pracy, a tu dzwoni do mnie ciotka, ze organizuje z mężem wielka imprezę na 50 urodziny :szok: i co tu takim figurom sprawić ?!

reklama
Wiesz Madziolina to nie są na tyle bliscy krewni, żebym jakiekolwiek zdjęcie miała :-)

Do góry