reklama
Xkarola no to nie tak duzo.
Moj bral 50 zeta ale teraz to pewnie wiecej bo ma nowoczesny aparat do usg
Gdzie chodzisz do gina?
Gdzie chodzisz do gina?
Do k-medu
majdaczek14
Fanka BB :)
Witam dziewczyny.
U mnie zaczął się zabiegany tydzień przed komunijny
Mam taki problem, od jakiegoś czasu strasznie bolą mnie nogi, szczególnie kolana, w nocy jest najgorzej Zastanawiam się czy to nie od kręgosłupa, bo od kilku lat mam z nim problemy. Bratowa wczoraj mnie nastraszyła, ze to może borelioza, Ja mam nadzieje, ze nie,bo nawet gdy znajdę prace, wówczas moje starania o dzidzie znowu się odroczą. Może, któraś miała coś podobnego, pomóżcie.
U mnie zaczął się zabiegany tydzień przed komunijny
Mam taki problem, od jakiegoś czasu strasznie bolą mnie nogi, szczególnie kolana, w nocy jest najgorzej Zastanawiam się czy to nie od kręgosłupa, bo od kilku lat mam z nim problemy. Bratowa wczoraj mnie nastraszyła, ze to może borelioza, Ja mam nadzieje, ze nie,bo nawet gdy znajdę prace, wówczas moje starania o dzidzie znowu się odroczą. Może, któraś miała coś podobnego, pomóżcie.
cytrynowa_
Kolana mogą boleć przez wode, problemy z chrzastka, kregoslup, bolerioze, reumatyzm. Idz do lekarza. Niech da skierowanie na badania pod katek boreliozy i skierowanie do ortopedy.
Ortopeda zazwyczaj wysyla na rtg i wlasnie bolerioze na poczatek. Będziesz krok do przodu.
Ortopeda zazwyczaj wysyla na rtg i wlasnie bolerioze na poczatek. Będziesz krok do przodu.
martaha123
Witajcie. Ja z małą znowu w domu. Kaszle i ma katar. Na razie bez jakiegoś specjalnego leczenia ale się zobaczy. .. ja za gina płacę teraz 100 zł , a wizyty po receptę gratis chociaż poświęca czas jak na wizycie mozna dopytac pogadać tyle że bez badania.
Kamkaz gratuluję już po cichu. A co do siostry to bardzo mi przykro. A dlaczego od razu do szpitala?
Majdaczek to masz krótki tydzień bo w takim zamecie czas biegnie szybciej. A co do bólu to lekarz będzie najlepszym rozwiązaniem.
Kamkaz gratuluję już po cichu. A co do siostry to bardzo mi przykro. A dlaczego od razu do szpitala?
Majdaczek to masz krótki tydzień bo w takim zamecie czas biegnie szybciej. A co do bólu to lekarz będzie najlepszym rozwiązaniem.
Ostatnia edycja:
U mnie też ślicznie, ale od jakiś 3 godzin, bo do południa się chmurzyło a rano nawet trochę padało. Ale na szczęście się wypogodziło. I dobrze by było, żeby już tak zostało
Majdaczku zgłoś się koniecznie do lekarza. I powodzenia w przygotowaniach komunijnych
Majdaczku zgłoś się koniecznie do lekarza. I powodzenia w przygotowaniach komunijnych
reklama