reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
zmykam spać dziewczynki bo jutro pobudka o 4 a po pracy mam spotkanie w przedszkolu:) wiec zajrzę wieczorkiem:)
dobrej nocki:)

Dzieńdoberek :)
U nas dziś relaks pełną parą :D Grill, znajomi, to lubię :-D
Edziok w takim razie nie masz wyjścia tylko trzeba regularnie działac! :)
Tez sobie obiecuje, ze do 30-stki dwojeczke będziemy mieli, najchętniej parke ;) a zobaczymy jak to wyjdzie.
Robim co możem :cool2:
Trzymam kciuki za udany plan :tak:
OOOOOOOOOOOOOOOOOoooOOO WITAJ WITAJ:)
Oooo kogo to moje piękne oczy widzą? Znajoma twarz :-D
Ja juz po prenatalnych termin porodu zrobil sie na 03 .11 dzidzia ma 5,27cm i wszystko jest super tylko serduszko bije troszke za wolno bo 148 na minute ale powiedzial ze lepiej wolniej niz za szybko bo to moze swiadczyc o szybkim rozwoju a jak za szybko to o wadzie serduszka. Oczywiscie mam sie nie martwic czyli sie martwie:-) bedzie kontrolowal dokladnie serduszko na nastepnych badaniach za 4 tyg , wyniki z krwi beda za jakies 2 tygodnie z opisem. Jesli chodzi o plec to on stawia na dziewczynke ale nie chce mi nic obiecywac bo faktycznie dzidzia jak tulko byl najazd na dupcie to juz bylo odwrocone w druga strone. Wiec dalej nic nie wiem bo ja czuje ze to chlopak. Pozostaje czekac kolejne 4 tygodnie do nastepnej wizyty
Trzymam kciukizeby wszystko było dobrze. Na mnie też stwierdzenie żeby się nie martwić działa... martwiąco ;-)

edziook
witaj i powodzenia. Podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie, to wpisze Cie na listę staraczek na pierwszej stronie.
Spodziewana @ 17.05, 29lat, to będzie 2 cykl :) Dzięki :)
nic nie zapowiada poprawy-chyba, ze nigdy nie zaciaze to wtedy ona bedzie szczesliwa, ja tam niekiedy chodze, bo jej corka placze za mna, ale szwagierki unikam i nawet rozmawiac mi sie z nia nie chce.
Moj stoi po mojej stronie Bogu dzieki i powiedzial, ze nie chce jej u nas widziec
Okropna sytuacja :no: Baby to jednak są jakieś dziwne. Ja mam 2 bratowe i też wiecznie pod górkę z nimi :sorry:
moje wyniki tsh oczywiście:D no wiec miesiąc temu miałam tsh 33 gdzie norma jest do 4,2 a teraz mam 5,2 czyli super, jeszcze troche i będa idealne
ft3 i ft4 idealne:)
Nooo super!!!!

O jakim wy forum mowicie ze tak sie zra. Ja tego nie rozumiem kurcze przychodze tutaj na klachy do kobit ktore sa lub byly w mojej sytuacji i wiem ze bedzie o czym rozmawiac jakos nie widze powodu do klutni z kims po drugiej stronie monitora kogo nie widze i nie jestem w stanie zinterpretowac dokladnie emocji i racji patrzac tylko na litery.

O jakim wy forum mowicie ze tak sie zra. Ja tego nie rozumiem kurcze przychodze tutaj na klachy do kobit ktore sa lub byly w mojej sytuacji i wiem ze bedzie o czym rozmawiac jakos nie widze powodu do klutni z kims po drugiej stronie monitora kogo nie widze i nie jestem w stanie zinterpretowac dokladnie emocji i racji patrzac tylko na litery.

Sa fora gdzie nie możesz mieć odmiennego zdania bo zamiast Cię uszanować będą próbowały Cie nawrócić.

Moim zdaniem jeśli na forach są jakieś konflikty to znaczy że kobiety są albo walnięte, albo szukają sensacji, nawet nie wiem jak to nazwać. Chyba kobiety są bez problemów i sobie szukają problemów

Kamkaz zajrzyj na wizaz. Ja sie stamtąd ulotnilam bo atmosfera robi się nieciekawa. Co bys nie zrobila/powiedziala zawsze się przyczepia. I będą ci narzucać swoje zdanie.

No nareszcie doczytalam i teraz spokojnie moge iść spać ;)

Co do forum to ja udzielam sie tylko tutaj, tu panuje fajna atmosfera, wspaniałe, zgrane towarzystwo, które potrafi poradzić na każdy temat i gdzie czuje sie dobrze i swobodnie :) nie potrzebuje udzielac sie gdzies indziej, bo tu uzyskuje wsparcie i mozliwosc wyzalenia sie :)

A tymczasem dobrej nocki życzę :*

Cześć dziewczyny, pewnie jeszcze spicie :) tez Was podczytuje dziennie. Trzydziestke wybiła mi na karku. Ostatnio znowu dola zalapalam. Po ostatnim niepowodzeniu powiedziałam sobie ze skupiam się na odchudzaniu, ale jak minęła połowa cyklu znowu mimowolnie zaczęłam analizować każdy teoretyczny objaw ze @ się nie pojawi. Dodatkowo ostatnio urodziło się dziecię u mojej znajomej, a kuzynka zaszła w ciążę po 2 miesiącach starania. I weź tu nie myśl. Dobilo mnie to. @ mam mieć za 2 dni. Temperatura dziś spadła do 36,5 z 36,8 także sprawa wygląda na przesądzona :( mam iść w czasie krwawienia do ginekologa, była któraś z Was tak? Bo zastanawiam się co to ma być za badanie.

reklama
Dzien dobry :)
Mruva ja tez juz nie śpię. Ja nie mialam robionego badania krwi w @ ale kojarzy mi się, ze dziewczyny pisaly, ze wtedy bada sie prolaktyne. Ale pewna na 100% nie jestem. Na pewno jak któras bardziej doświadczona sie obudzi to potwierdzi tą informacje :)

Mruva nie łam sie :( póki nie ma @ jeszcze nic straconego! Trzymam kciuki aby jednak okazalo sie, ze sie nie pojawi :)

Do góry