julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
też się bardzo cieszę, to dodaje motywacjiJulita,
Pięknie tsh spada. Bardzo się ciesze
Jołasia,
Milo Cie widzieć [emoji259]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też się bardzo cieszę, to dodaje motywacjiJulita,
Pięknie tsh spada. Bardzo się ciesze
Jołasia,
Milo Cie widzieć [emoji259]
Robim co możemEdziok w takim razie nie masz wyjścia tylko trzeba regularnie działac!
Tez sobie obiecuje, ze do 30-stki dwojeczke będziemy mieli, najchętniej parke a zobaczymy jak to wyjdzie.
Oooo kogo to moje piękne oczy widzą? Znajoma twarzOOOOOOOOOOOOOOOOOoooOOO WITAJ WITAJ
Trzymam kciukizeby wszystko było dobrze. Na mnie też stwierdzenie żeby się nie martwić działa... martwiąco ;-)Ja juz po prenatalnych termin porodu zrobil sie na 03 .11 dzidzia ma 5,27cm i wszystko jest super tylko serduszko bije troszke za wolno bo 148 na minute ale powiedzial ze lepiej wolniej niz za szybko bo to moze swiadczyc o szybkim rozwoju a jak za szybko to o wadzie serduszka. Oczywiscie mam sie nie martwic czyli sie martwie:-) bedzie kontrolowal dokladnie serduszko na nastepnych badaniach za 4 tyg , wyniki z krwi beda za jakies 2 tygodnie z opisem. Jesli chodzi o plec to on stawia na dziewczynke ale nie chce mi nic obiecywac bo faktycznie dzidzia jak tulko byl najazd na dupcie to juz bylo odwrocone w druga strone. Wiec dalej nic nie wiem bo ja czuje ze to chlopak. Pozostaje czekac kolejne 4 tygodnie do nastepnej wizyty
Spodziewana @ 17.05, 29lat, to będzie 2 cykl Dzięki
edziook witaj i powodzenia. Podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie, to wpisze Cie na listę staraczek na pierwszej stronie.
Okropna sytuacja Baby to jednak są jakieś dziwne. Ja mam 2 bratowe i też wiecznie pod górkę z niminic nie zapowiada poprawy-chyba, ze nigdy nie zaciaze to wtedy ona bedzie szczesliwa, ja tam niekiedy chodze, bo jej corka placze za mna, ale szwagierki unikam i nawet rozmawiac mi sie z nia nie chce.
Moj stoi po mojej stronie Bogu dzieki i powiedzial, ze nie chce jej u nas widziec
Nooo super!!!!moje wyniki tsh oczywiście no wiec miesiąc temu miałam tsh 33 gdzie norma jest do 4,2 a teraz mam 5,2 czyli super, jeszcze troche i będa idealne
ft3 i ft4 idealne
O jakim wy forum mowicie ze tak sie zra. Ja tego nie rozumiem kurcze przychodze tutaj na klachy do kobit ktore sa lub byly w mojej sytuacji i wiem ze bedzie o czym rozmawiac jakos nie widze powodu do klutni z kims po drugiej stronie monitora kogo nie widze i nie jestem w stanie zinterpretowac dokladnie emocji i racji patrzac tylko na litery.