reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry.
Głodna jestem koszmarnie Ale idę do tego lekarza i nie chce jeść bo może krew będzie chciał.

Lux... Hop hop...

Ewel współczuje

reklama
Kasik no nie dziwię Ci się że ochlonac nie możesz. Ja pewnie ze stresu bym tam padla.
Nie cierpię kierowców którzy myślą że im wolno jechać i nie patrzeć na nic. Na kurs powinni go wyslac. Nawet jak masz strzale musisz się zatrzymać

Witam!

Nie wiem jak to juz jest w środe miałambiały sluz nierozciągliwy, wczoraj duzo o konsystencji białka jajka kurzego i rozciągliwy bardzo, a dziś juz znowu biały.
Mysle że owulacja była wczoraj bo bardzo bolały mnie tez jajniki (17dc)

seksik był w środę, wiec mam nadzieje że jakis plemik dotrwał do wczoraj, bo mąz nie miał wczoraj siły więc nie cisnęłam go bo nie ma to sensu.:-)

Kotek dobre podejście, też się muszę go nauczyc ;-) umówiłam swojego na badanie nasienia, jedziemy w poniedziałek, ale się ciesze :-) a on mniej :-) będzie oddawał na miejscu próbkę i śmiałam się żeby nie wyszedł z pokoju po minucie i nie narobił mi wstydu :-)

Ewel trzymaj sie kochana ja żygałam ok 4-6tyg z czego mega intensywnie przez 2 tyg ok 4 razy dziennie, ale dobra wiadomość jest taka że skoro żygasz to z dzidzią jak najbardziej wszystko oki :D a i ryzyko poronienia dużo mniejsze :) ja za tydzień mam wizytę i już się doczekać nie mogę, małe mnie jeszcze nie kopie a już tak bym chciała żeby zaczęło ehh..

Ewel mojej bratowej pomagały migdały. Jak tylko robiło jej się niedobrze to je jadła.

Julka a ja idę dziś do lekarza, lekarka sugerowala tez badanue nasienia wiec tez nas to czeka. Znajomy kiedyś opowiadał, że jego kolega był na takim badaniu. Zrobił co zrobił, dumny dal pani, a ona spojrzała i powiedziała "tak mało? "? :)

reklama
Ewel trzymaj sie kochana ja żygałam ok 4-6tyg z czego mega intensywnie przez 2 tyg ok 4 razy dziennie, ale dobra wiadomość jest taka że skoro żygasz to z dzidzią jak najbardziej wszystko oki :D a i ryzyko poronienia dużo mniejsze :) ja za tydzień mam wizytę i już się doczekać nie mogę, małe mnie jeszcze nie kopie a już tak bym chciała żeby zaczęło ehh..
Dzieki za wsparcie;) no okropnie sie czuje teraz tylko mdli ale okropnosc.....[emoji1]
Ewel mojej bratowej pomagały migdały. Jak tylko robiło jej się niedobrze to je jadła.

Julka a ja idę dziś do lekarza, lekarka sugerowala tez badanue nasienia wiec tez nas to czeka. Znajomy kiedyś opowiadał, że jego kolega był na takim badaniu. Zrobił co zrobił, dumny dal pani, a ona spojrzała i powiedziała "tak mało? "? :)
[emoji6] [emoji6] dziękuję sprobuje dzis

Do góry