Lilolo
Fanka BB :)
Robie omlety z brzoskwiniami z puszki i bita śmietaną :slina: która ze mną zje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robie omlety z brzoskwiniami z puszki i bita śmietaną :slina: która ze mną zje?
Witam!
Nie wiem jak to juz jest w środe miałambiały sluz nierozciągliwy, wczoraj duzo o konsystencji białka jajka kurzego i rozciągliwy bardzo, a dziś juz znowu biały.
Mysle że owulacja była wczoraj bo bardzo bolały mnie tez jajniki (17dc)
seksik był w środę, wiec mam nadzieje że jakis plemik dotrwał do wczoraj, bo mąz nie miał wczoraj siły więc nie cisnęłam go bo nie ma to sensu.:-)
Kotek dobre podejście, też się muszę go nauczyc ;-) umówiłam swojego na badanie nasienia, jedziemy w poniedziałek, ale się ciesze :-) a on mniej :-) będzie oddawał na miejscu próbkę i śmiałam się żeby nie wyszedł z pokoju po minucie i nie narobił mi wstydu :-)
A ja czekam na meza, maly po drzemce w super humorze :-) a w piekarniku lasagne!!!