reklama
My wczoraj zrobiliśmy sobie mała wycieczkę i do domu sciagneliśmy przed 2 [emoji15] mieliśmy nawet takie szczęście, że dwa razy nas policja kontrolowała [emoji13] [emoji14]
Dziś zaraz jeszcze na ostatnie zakupy jedziemy i w końcu będę mogła odpocząć ( taaa jasne )
Mam już stresa przed jutrzejszą wizyta, a nawet nie wiem czy usg będę miała robione [emoji19]
Dziś w planach słodkie lenistwo wiec miłego poranka kochane [emoji172][emoji173] [emoji169]
To w takim razie kciuki za wizyte i nie ma sie co na zapas stresowac, będzie wszystko cacy
Tez wczoraj wrócilismy późno do domu, u znajomych do 1 siedzieliśmy
Lilolo
Fanka BB :)
A wybraliśmy się pod klub gdzie imprezowal brat Łukasza bo chcieli pogadać, a ten klub 70km od nas [emoji15] [emoji14] na dodatek spowrotem musiałam ja wracać bo młoda się przebudzila, zmęczona zaczęła wołać tatę i musiał się przesiąść do tylu. I tak po chwili oboje zasneli, a ja ledwo żywa musiałam się ciągnąć do domu [emoji19]To gdzie byliscie he?;-) ja tez dzis leniu****e nalezy sie nam;-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ojej walnełam jakąś gafe???:-confused:Julita calkiem mozliwe ale niewidze twojego suwaczka:/
Synka masz?
nie ja mam córkę
mój zamiast spędzić czas z nami to poszedł sobie do kolegów, cały wieczór miałam zmarnowany...A co sie stało? Tez miałam wczoraj kpnkretniejsze spiecie z moim.. ale dosć szybko sie pogodzilismy, chociaż nie do konca jestem z siebie zadowolona, ze tak szybko odpuściłam..
Lilolo
Fanka BB :)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
nie bacik tylko bacior!!!!!!!!!!!!!!!!!Julita,
To bacik temu twojemu się należy [emoji41] zaraz jakiś ukrecimy [emoji3]
Zobacz załącznik 680991
mój zamiast spędzić czas z nami to poszedł sobie do kolegów, cały wieczór miałam zmarnowany...
No to faktycznie, nie za fajnie. To bicie mu sie należy. Juz widze baty szykujecie ^,^
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Gratuluję Zosia i zazdroszczę ;-) jakiś wczoraj był straszny dzień bo ja też miałam lekka sprzeczne z moim ;-) zrobiłam dziś test 8 dzień po owulce, mój nawet nie wie bo zakazał ale jak to kobiety ciekawość musi wygrać ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Dziś tez piękna pogoda sie szykuje szykuje sie aktualnie do kościoła, pozniej obiadek a po poludniu gdzieś w plener. Moj wczoraj swoje auto sprzedał i teraz szuka czegos nowego i byc moze gdzies pojedziemy cos obejrzeć. A jak nic ciekawego nie znajdzie to sie przejedziemy gdzies do lasu albo gdzies aparatem sie trochę "pobawić", zdjęcia fajne popstrykac
Julka "kłótliwa" sobota
Julka "kłótliwa" sobota