Gratuluję Zosia i zazdroszczę ;-) jakiś wczoraj był straszny dzień bo ja też miałam lekka sprzeczne z moim ;-) zrobiłam dziś test 8 dzień po owulce, mój nawet nie wie bo zakazał ale jak to kobiety ciekawość musi wygrać ;-)
I jak test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję Zosia i zazdroszczę ;-) jakiś wczoraj był straszny dzień bo ja też miałam lekka sprzeczne z moim ;-) zrobiłam dziś test 8 dzień po owulce, mój nawet nie wie bo zakazał ale jak to kobiety ciekawość musi wygrać ;-)
Czesc Dziewczyny, nie wiem, czy mnie jeszcze pamietacie :-)? Przepraszam,ze przestalam sie udzielac na forum ale nie dalam rady byc na dwoch forach jednoczesnie.
Jestem w ciazy-4 tyg.6 dzien (wg 1 usg):-) Chcialam o tym napisac,zeby dodac Wam nadziei. Cuda sie zdarzaja :-)Prosze o kciuki a Wierzace o modlitwe.
Pozdawiam,
Zoska
Olcia zrob test, masz? Moze beta byla za wczesnie jednak?
Kami to Cie przeciagnal! Bidula!
Gratuluje Zosia!
Dziewczymy witam Was i mam mega glupie pytanie...
Wczoraj, a raczej dzisiaj rano po imprezce sie kochalismy i moj doszedl twierdzi ze 2 razy a ja sluchajcie nie mialam mokro... Tzn jego smermy nie czulam, to chyba niemozliwe, co?...
Dupa blada zaraz zrobie test owu i mam nadzieje zobaczyc 2 tluste krechy, bo to masakra!!!
Sory za glupie pytanie no! Ale chyba musial byc mega zmeczony upojeniem alkoholowym, ze bidulek chyba nie ogarnal a najsmieszniejsze jest to, ze jeszcze jak wstal to powiedzial mi- ale mnie wymeczylas wczoraj... Faceci...