reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Witajcie wieczorna pora..męczący dzień bardzo, na szczęście już łóżeczko i odpoczynek..;-) czy ktoś w najbliższych dniach będzie testować?

reklama
Czesc Dziewczyny, nie wiem, czy mnie jeszcze pamietacie :-)? Przepraszam,ze przestalam sie udzielac na forum ale nie dalam rady byc na dwoch forach jednoczesnie.
Jestem w ciazy-4 tyg.6 dzien (wg 1 usg):-) Chcialam o tym napisac,zeby dodac Wam nadziei. Cuda sie zdarzaja :-)Prosze o kciuki a Wierzace o modlitwe.
Pozdawiam,
Zoska

Ostatnia edycja:
Zofia kochana pewnie ze pamietamy i pamietasz jak ja pisalam ze cuda sa ze warto probowac he tez jestem w ciazy;-) u mnir 8 tydzien i 3 dzien;-) jestes na grudniowkach? Czy listopadzie? Ja na listopadzie :-)))

Zofia chyba nie na tym forum... To szybko Ci sie Kochana udalo;-) na usg pecherzyk juz widzialas?

Tak. Moj Skarbik Startowy mial wtedy 3,5 mm i schowal sie za miesniakiem. Ale bedzie z nim walczyl, bo to Skarbik Startowy Waleczny.

Ewel, jak sie ciesze, ze jestes w ciazy :-) Hurra:-) To juz pewno widzialas serduszko?

Ja grudniowka :-)

reklama
Do góry