reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Cześć Dziewczyny :)
czytam was codziennie ale nie odpisuje bo z telefonu i tak ucina całą wiadomość!
u Mnie owu była wczoraj teraz nic tylko czekać aby @ nie przyszła. nie mam czasu wchodzić na kompa żeby odpisywac bo mam taki zapiepsz w pracy. dziś śliczna pogoda byliśmy z mała na dworku pojechaliśmy do teścia na cmentarz i za chwile do roboty musze isć :(

Gratulacje II i trzymam && z starające i testujące.
i gratulacje dla mężczyzny który nas odwiedził i jego drugiej połówki :) Oby beta dalej przyrastała i wszystko było ok :)

reklama
U nas tez cudnie :) udało mi się skończyć po 15 prace i do tej pory byłam z mala na placu i w lesie :) jesteśmy obie padnięte :D

Jutro wolne, ale jak sobie pomyślę, że od poniedziałku mam na 13 do 23 i to w poniedziałek, środę i piątek, a w resztę dni od 13 do 19 to już mi się odechciewa i modlę się by niedziela trwała baaaaardzo długo ;)

Mam ochotę na grilla. Szkoda tylko, że nikt nie chce go zrobić heh

Czekamy teraz na Ł bo jeszcze z pracy nie wrócił i będziemy jechać na zakupy.

U mnie też piękna pogoda :-) kami apropo grila właśnie przed chwila zjadłam, ty jutro sobie odbijesz:-) kupiłam test pH i test na zapalenie dróg moczowych i wyszło ze jest ok a jajniki dalej pobolewaja. Jestem tydzień przed @ i zastanawiając się nad tym czy mogło się teraz udać to niestety czuje ze nic z tego, taka moja intuicja. Miłego popołudnia kochane ;-)

Anulka powodzenia w kolejnym cyklu :-*
my z męzulem caly dzien w ogrodzie,sadzilismy tuje.
A jakie mialam sny, przewijalam pieluche siostrzenicy i miala tam troche krwi,a potem mijalam zakonnice idace do kosciola. Albo to na ciążę albo na chorobę heh.
Madziolina super ze test w koncu ladnie pokazal.!

reklama
U mnie też cudowna pogoda :) czekalam dzis na @ i sie nie doczekałam... pewnie się spozni. Dziwne, zawsze miałam regularne a tu taka zmiana :/

Do góry