reklama
Dziewczyny od dwóch cykli mam skąpe miesiączki. Dwa dni plamienie, w drugi dzień po południu zaczyna być mocniej. Następny dzień tez. Leci mocno jak sikam, ale podpaska wystarczylaby jedna praktycznie na cały dzien. W trzeci dzień już tylko wkładka. Dawniej musiałam w pierwszy i drugi dzień co 4 godziny zmienić podpaske. Któraś tak ma? Bo na czytałam się w necie. Może to jest problem z moim zajściem w ciążę.
kamkaz
Fanka BB :)
Mruva nie masz czasem jakiegoś stresu ostatnimi czasy? Niestety stres wpływa na wszystko, może być też przyczyna hormonów. Robiłaś ostatnio badania? U mnie czasem też się zdaży, ale ja mam PCOS więc moja lekarka twierdzi że może być taki objaw. Przejdź się najlepiej do lekarza i podpytaj może coś poradzi
Witajcie
dziewczyny które mają już swoje pociechy i starają się o kolejne, nie boicie się?
Mnie czasami dopada taka myśl że nie dam sobie rady, że z dwójką to nie to samo co jedno w dodatku już pięcioletnie, nie wiem czy różnica nie za duża...
jak jest u was?
Na początku miałam takie obawy czy dam radę ale teraz to te obawy odeszły, mam już 3 i jest super:-), chociaż przychodzą gorsze dni to potrafię sobie z tym poradzić, zakładam sobie że nie ma perfekcyjnej matki ani idealnego dziecka, daję sobie prawo do popełnienia błędu i jest ok.Jesli chodzi o różnicę wieku u nas jest 4 i 3 lata między dziećmi
Jakieś objawy, przeczucia masz ? Trzymam kciuki:-)Dziś 29 dc
reklama