reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej dziewczyny :) dzisiaj wstałam przed 9 patrząc na nowy czas jeszcze nigdy tyle nie pospalam :)
Po obiadku trzeba wyruszyć na rower bo się zrobiło słonecznie :)

reklama
Dziewczyny od dwóch cykli mam skąpe miesiączki. Dwa dni plamienie, w drugi dzień po południu zaczyna być mocniej. Następny dzień tez. Leci mocno jak sikam, ale podpaska wystarczylaby jedna praktycznie na cały dzien. W trzeci dzień już tylko wkładka. Dawniej musiałam w pierwszy i drugi dzień co 4 godziny zmienić podpaske. Któraś tak ma? Bo na czytałam się w necie. Może to jest problem z moim zajściem w ciążę.

Mruva nie masz czasem jakiegoś stresu ostatnimi czasy? Niestety stres wpływa na wszystko, może być też przyczyna hormonów. Robiłaś ostatnio badania? U mnie czasem też się zdaży, ale ja mam PCOS więc moja lekarka twierdzi że może być taki objaw. Przejdź się najlepiej do lekarza i podpytaj może coś poradzi :)

Witajcie:)
dziewczyny które mają już swoje pociechy i starają się o kolejne, nie boicie się?
Mnie czasami dopada taka myśl że nie dam sobie rady, że z dwójką to nie to samo co jedno w dodatku już pięcioletnie, nie wiem czy różnica nie za duża...

jak jest u was?

Na początku miałam takie obawy czy dam radę ale teraz to te obawy odeszły, mam już 3 i jest super:-), chociaż przychodzą gorsze dni to potrafię sobie z tym poradzić, zakładam sobie że nie ma perfekcyjnej matki ani idealnego dziecka, daję sobie prawo do popełnienia błędu i jest ok.Jesli chodzi o różnicę wieku u nas jest 4 i 3 lata między dziećmi

reklama
Kamkaz no właśnie nie robiłam badań. Bo moja lekarka twierdziła ze tyle miesięcy starań to jeszcze ok. Teraz po świętach mam iść. Ale chcę wcześniej zrobić sobie badania z krwi żeby już z czymś do niej iść. Tylko nie wiem jakie.

Do góry