reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dziękuję Kami za odpowiedz
Nie wzięłam ich bo ich nie miałam po prostu. Wyjechaliśmy do teściow, w piątek mieliśmy wrócić ale okazało się ze Paweł idzie do pracy, byłam pewna że wrócimy w piątek a na piątek miałam.
Nie wzięłam ich bo ich nie miałam po prostu. Wyjechaliśmy do teściow, w piątek mieliśmy wrócić ale okazało się ze Paweł idzie do pracy, byłam pewna że wrócimy w piątek a na piątek miałam.
balladyna
Fanka BB :)
Mruva ja mam teraz podobnie w tym miesiacu, zwykle @5 dni a tym razem trzeciego dnia wieczorem juz spokoj,rano troche i w ciagu dnia juz ledwo ledwo. Tez sie dziwie ale 2 dni bylo mocno wiec chyba ok.. generalnie cos mi organizm wariuje od kiedy sie zaczelismy starac. Mąż mowi ze sie organizm dostosowuje do innych warunkow haha. Mruva a Ty wiesiolek lykasz?
Nusia jak dobrze Cie widziec, brakowalo mi Twojego spokoju i mądrości.
Ostatnia edycja:
Jak dziewczynki zyjecie w niedzielny wieczór? Mi szybko ten weekend zlecial, jak zawsze z resztą.. wszystko co dobre szybko sie kończy
Odnośnie okresu to ja z kolei odwrotnie do Was.. ostatnio z@ meczylam sie 8 dni.. :/ pierwszy raz tak dlugo.. z 3 dni obfite a później ciągle plamienie..
Odnośnie okresu to ja z kolei odwrotnie do Was.. ostatnio z@ meczylam sie 8 dni.. :/ pierwszy raz tak dlugo.. z 3 dni obfite a później ciągle plamienie..
reklama
Miło mi:-) jak u Ciebie sytuacja który dzień cyklu masz?Mruva ja mam teraz podobnie w tym miesiacu, zwykle @5 dni a tym razem trzeciego dnia wieczorem juz spokoj,rano troche i w ciagu dnia juz ledwo ledwo. Tez sie dziwie ale 2 dni bylo mocno wiec chyba ok.. generalnie cos mi organizm wariuje od kiedy sie zaczelismy starac. Mąż mowi ze sie organizm dostosowuje do innych warunkow haha. Mruva a Ty wiesiolek lykasz?