U mnie to samo Balladyna. @ ciągle się rozkręca ale już coraz mocniej. Do dupy to wszystko. Tez jakoś mnie to dobilo. Ponawiam pytanie. Jak się ten wiesiolek bierze. I co jeszcze można brać wspomagająco? Ja do tej pory brałam kwas foliowy i Wit d.
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Balladyna,
Ale zawsze jest szansa, że urodzisz wcześniej pi drugie nowy rok, nowe nadzieje. Być może to właśnie Ty otworzysz sezon mamuś 2016 tego Ci życzę z całego serca
Ale zawsze jest szansa, że urodzisz wcześniej pi drugie nowy rok, nowe nadzieje. Być może to właśnie Ty otworzysz sezon mamuś 2016 tego Ci życzę z całego serca
Lilolo
Mruva,
Wiesiolek od 1dc do owu. Potem trzeba odstawić.
Dawka nie pamiętam ja chyba brałam dwie kapsułki, albo trzy. Możesz też kupić sobie zestaw witamin z grupy B to tez bardzo pomaga. I infolicu lub inofem. Dodatkowo olej lniany, zielony jęczmień, zioła ojca sroki,
Wiesiolek od 1dc do owu. Potem trzeba odstawić.
Dawka nie pamiętam ja chyba brałam dwie kapsułki, albo trzy. Możesz też kupić sobie zestaw witamin z grupy B to tez bardzo pomaga. I infolicu lub inofem. Dodatkowo olej lniany, zielony jęczmień, zioła ojca sroki,
balladyna
Ojejku jak dobrze dostać wsparcie od takich ludzi jak Wy zaraz jakoś lżej
Mruva ja też biorę wit D, do tego łykam jeszcze B complex no i kwas foliowy. Ale jak widać o kant d** to rozbić dawałam też folik mojemu w tym miesiącu - łyka wszystko co mu daje, lubi tableteczki haha.
Mruva ja też biorę wit D, do tego łykam jeszcze B complex no i kwas foliowy. Ale jak widać o kant d** to rozbić dawałam też folik mojemu w tym miesiącu - łyka wszystko co mu daje, lubi tableteczki haha.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kami dobrze, że napisałaś, że trzeba odstawić po owulce, jabym zażywała nieświadomie cały czas mruva ja biore wiesiołek, inofolic i castagnus wspomagająco, a mój witaminy i kwas foliowy, ale o skuteczności ci nic nie napisze ;-)
Lilolo
Julka,
Wiesiolek wywołuje delikatne skurcze macicy wiec mógłby być problem z zagnieżdżeniem jajeczka. Dlatego lekarze karzą odstawiać po owu.
Wiesiolek wywołuje delikatne skurcze macicy wiec mógłby być problem z zagnieżdżeniem jajeczka. Dlatego lekarze karzą odstawiać po owu.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
inofolic mi kazał, a raczej doradził, że dobrze działa na pracę jajników, wiesiołek sama i castagnus też sama, Kami mi poleciła, a czytałam, że dobrze działa na obniżenie prolaktyny, bo ja mam ponad normę.
reklama