reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

U mnie to samo Balladyna. @ ciągle się rozkręca ale już coraz mocniej. Do dupy to wszystko. Tez jakoś mnie to dobilo. Ponawiam pytanie. Jak się ten wiesiolek bierze. I co jeszcze można brać wspomagająco? Ja do tej pory brałam kwas foliowy i Wit d.

reklama
Balladyna,

Ale zawsze jest szansa, że urodzisz wcześniej ;) pi drugie nowy rok, nowe nadzieje. Być może to właśnie Ty otworzysz sezon mamuś 2016 :) tego Ci życzę z całego serca :tak:

Mruva,

Wiesiolek od 1dc do owu. Potem trzeba odstawić.
Dawka nie pamiętam ja chyba brałam dwie kapsułki, albo trzy. Możesz też kupić sobie zestaw witamin z grupy B to tez bardzo pomaga. I infolicu lub inofem. Dodatkowo olej lniany, zielony jęczmień, zioła ojca sroki,

Ojejku jak dobrze dostać wsparcie od takich ludzi jak Wy :) zaraz jakoś lżej
Mruva ja też biorę wit D, do tego łykam jeszcze B complex no i kwas foliowy. Ale jak widać o kant d** to rozbić ;) dawałam też folik mojemu w tym miesiącu - łyka wszystko co mu daje, lubi tableteczki haha.

Kami dobrze, że napisałaś, że trzeba odstawić po owulce, jabym zażywała nieświadomie cały czas :confused: mruva ja biore wiesiołek, inofolic i castagnus wspomagająco, a mój witaminy i kwas foliowy, ale o skuteczności ci nic nie napisze ;-)

inofolic mi kazał, a raczej doradził, że dobrze działa na pracę jajników, wiesiołek sama i castagnus też sama, Kami mi poleciła, a czytałam, że dobrze działa na obniżenie prolaktyny, bo ja mam ponad normę.

Kamilove a wiesz co może znaczy wyższe ph w moczu mam normę do 7.5 a moje ph 8.... Może jakaś infekcja a bakterii brak... Biorę urosept

reklama
Do góry